Bentley EXP 9F are deja 2.000 de clienţi interesaţi

de Sebastian Toma
Vineri, 06.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Bentley au anunţat că au primit aproximativ 2.000 de cereri din partea clienţilor fideli în privinţa achiziţionării versiunii de serie a lui EXP 9F.

Esential 600 CP ar putea oferi versiunea de serie a SUV-ului de la Bentley.
Bentley a anunţat că are aproximativ 2.000 de clienţi interesaţi de o versiune de serie a lui EXP 9F Concept. Odată cu acest anunţ, englezii au prezentat două imagini ale SUV-ului lor în mişcare pe un drum public. În cadrul prezentării de la Salonul Auto de la Geneva, constructorul din Crewe a anunţat că un număr suficient de mare de clienţi ar duce la dezvoltarea unei versiuni de serie a acestui concept. Potrivit unor surse citate de englezii de la Autocar, EXP 9F a fost deja aprobat pentru dezvoltare ulterioară fazei de concept în cadrul consiliului director al Grupului Volkswagen.

Surse din cadrul mărcii Bentley au confirmat faptul că aspectul exterior va fi modificat în cazul în care se va ajunge la o versiune de producţie. În schimb, interiorul, elementul care a atras majoritatea clienţilor care s-au declarat interesaţi de acest model, va ajunge în versiunea de serie fără modificări majore. Designerii Bentley au putut să exploreze un nou teritoriu odată cu acest concept, englezii având ocazia să ia totul de la zero şi să abordeze ideile care erau prea extreme pentru celelalte modele din gama constructorului din Crewe.

SUV-ul Bentley promite să devină etalonul segmentului în materie de viteză maximă, performanţe 0 – 100 km/h şi calitatea materialelor de la interior.

Cei de la Bentley iau în considerare mai multe soluţii de propulsie, fiind posibil atât un W12 de şase litri, cât şi noua unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri. Surse din cadrul mărcii britanice spun că un sistem de propulsie hibrid nu este exclus pentru acest model. Indiferent de motorizare, Bentley va echipa versiunea de serie a lui EXP 9F cu o transmisie automată cu opt trepte şi cu tracţiune integrală permanentă.

Via Autocar

Comentarii (12)

  • ...luand in considera ca-i un bentley...totul e la...superlativ...la fel si uratenia...din pacate...
    37 13
  • Cu banii dati pe caterinca asta de masina, cumperi un Cayenne cu pachet sport full si un X5 M.
    17 14
  • Trebuie sa fi tampit sa platesti luxul de 3 ori cand aceleasi dotari iti poate oferi si un Infiniti,Lexus RX,Acura MDX,Porsche Cayenne.etc.
    13 22
  • @Mafia

    da, dar nu primesti exclusivitate, iar cei cu bani asta au inceput sa caute
    31 2
  • 2000 de "interesati" , nu comenzi ferme. Oricum, la cat de grotesti sunt unii bogatani, nici nu-i de mirare!
    26 9
  • sergiu
    Se vede dupa comentariile de mai sus ca Bentley nu a facut o masina pt tarani cu sh sau reno si cu internet mobil
    23 9
  • Oamnei buni, cand ai un cont "gras" de sute de mii sau milioane de euro, cand iti permiti cam orice inseamna lux si confort, gen iaht, avion privat, resedinte de lux... mai conteaza pretul unui "amarat" Bentley? :))
    Dar cand traiesti in Romania si esti un roman de rand evident ca ti se pare o maaare prostie sa alegi o asa masina. Mai bine cumperi... un Seria 3 + un apartament.
    30 3
  • grigore
    @pentru boii de mai sus care se uita la portiera noua

    Graficul Pret/Lux creste EXPONENTIAL nu direct proportional, deci incetati cu tampeniile de genul "de banii aia"... Sunteti penibili...
    20 4
  • Interiorul e frumos.Exteriorul imi place.As vrea sa ma plimb cu asemenea masina.
    11 5
  • mi se pare struto-camila.
    si rotile alea mari sunt ciudate rau..
    la interior ok, nu ai ce comenta, dar la exterior, horror.
    4 7
  • Exterior - urat cu spume!

    Interior - superb!
    3 4
  • "Cei de la Bentley au anuntat ca Gigi Becali a incercat de nenumarate ori sa se treca pe lista de potentiali clienti, insa au primit avertismente serioase de la cei de la Maybach sa refuze acest client, intrucat ei sunt trecuti printr-o asociere de imagine care i-a bagat, ulterior, in faliment, nereusind ca contracareze mediatic impactul dansatului pe plafon in fata stadionului sau a interventiilor de tinichigerie cu ranga."
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru