Modele noi Bentley

Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Bentley va lansa încă un SUV pe lângă Bentayga, alături de o mașină sport

Englezii de la Bentley au confirmat intenția dezvoltării unui nou SUV pe lângă Bentayga, alături de un model sport care să rivalizeze creațiile conaționalilor de la Aston Martin.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Bentley dezvăluie parţial interiorul primului său SUV într-un teaser

Englezii de la Bentley au publicat pe canalul oficial de Youtube al mărcii un teaser cu interiorul noului Bentayga, primul SUV al companiei. Remarcăm butonul de pornire cu ecran tactil, o premieră în industrie.
Joi, 05 Martie 2015 | Industrie

Şeful Bentley: "Primul nostru motor diesel va fi oferit pe Bentayga, viitorul SUV"

Wolfgang Dürheimer, CEO-ul Bentley, a confirmat în cadrul unui interviu că SUV-ul mărcii va fi oferit şi cu o motorizare diesel, prima din istoria companiei.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Bentley EXP 10 Speed 6 Concept: britanicii ne arată viitoarea sportivă a gamei

Bentley a prezentat conceptul EXP 10 Speed 6. Acesta este un coupe sportiv cu design proaspăt şi prezintă o potenţială direcţie de viitor a mărcii britanice.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

Bentley ar putea folosi numele Bentayga pentru viitorul său SUV

Jurnaliştii olandezi de la Telegraaf susţin că Bentley a înregistrat denumirea Bentayga pentru viitorul lor SUV. Numele îi aparţine unei formaţiuni de roci din Insulele Canare şi nu a fost confirmat încă de oficialii mărcii.
Joi, 15 Mai 2014 | Modele noi

Bentley îşi sărbătoreşte aniversarea de 95 de ani cu o ediţie limitată a lui Mulsanne

Bentley a prezentat astăzi o ediţie limitată a lui Mulsanne, disponibilă în doar 15 unităţi, oferite la rândul lor doar în Regatul Unit, pentru a celebra 95 de ani de existenţă ai mărcii.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

SUV-ul Bentley va avea o viteză maximă de 320 km/h

Viitorul SUV de la Bentley, programat pentru lansare în 2016, are în faţă un obiectiv aproape incredibil. Inginerii şi designerii care lucrează la proiect au drept obiectiv un model care să poată să atingă viteza de 320 km/h.
Marti, 25 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Bentley Continental GT Speed: 625 CP pentru cel mai rapid model al mărcii

Bentley va aduce la Salonul Auto de la Geneva o nouă versiune de putere a lui Continental GT Speed, alături de motorizarea V8 4.0 twin-turbo a lui Flying Spur.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | General

Bentley Home Collection, o nouă gamă de mobilă din partea producătorului britanic

Bentley a colaborat cu Luxury Living Group, un producător de mobilă exclusivistă, pentru a lansa o gamă numită Home Collection, care include fotolii, paturi şi canapele Bentley.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley: ”Fiecare model din gamă va fi oferit şi în versiune hibridă”

Dr. Wolfgang Schreiber, CEO-ul Bentley, a confirmat dezvoltarea de versiuni hibride pentru toate modelele din gama constructorului britanic, inclusiv pentru viitorul SUV.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Industrie

Bentley a obţinut o creştere de 19% a vânzărilor în 2013

Bentley tocmai a încheiat cel mai bun an din istoria mărcii în materie de vânzări. În 2013, englezii au avut o creştere de 19% în raport cu rezultatul din anul precedent.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne nu va fi construit şi în versiune decapotabilă

Englezii de la Bentley au decis să nu construiască o versiune decapotabilă a lui Mulsanne. Potrivit celor de la Car&Driver, decizia este legată strict de vânzările slabe estimate pentru această versiune.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne Le Mans, un nou model aniversar, debutează la Pebble Beach

Bentley Mulsanne va primi la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach o ediţie care aniversează 90 de ani de la prima ediţiei a cursei de la Le Mans.
Marti, 19 Martie 2013 | Modele noi

SUV-ul Bentley ar putea fi produs în Bratislava

Bentley ar putea produce SUV-ul său la fabrica VAG din Bratislava, anunţă reprezentanţii companiei britanice. Modelul ar putea intra în producţie în 2015.
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental Flying Spur, primul teaser

Bentley a prezentat prima imagine teaser a noii generaţii Continental Flying Spur. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Mulsanne primeşte o actualizare subtilă la Geneva

Bentley Mulsanne vine la Geneva cu o serie de actualizări care sporesc posibilităţile de personalizare ale modelului britanic.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | Modele noi

SUV-ul Bentley este la un pas de aprobarea finală

Bentley este la un pas de a lua o decizie finală în privinţa SUV-ului său de lux, informează CEO-ul mărcii, Wolfgang Schreiber.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Bentley Continental GT3, primele imagini ale surprizei britanice pentru Paris

Englezii de la Bentley au pregătit o surpriză pentru Salonul Auto de la Paris din 2012 - o versiune de competiţie a lui Continental GT. Acesta se numeşte Continental GT3 şi este dedicată circuitelor.
Miercuri, 22 August 2012 | Modele noi

Bentley Continental GT Speed, cel mai rapid model de serie creat vreodată de constructorul britanic

Bentley a prezentat noul Continental GT Speed, o nouă versiune a noului Continental GT, care atinge suta în 4.2 secunde şi dezvoltă 625 CP.
Vineri, 17 August 2012 | Modele noi

Bentley va oferi şi un motor diesel în gamă, pentru creşterea vânzărilor

Gama Bentley va oferi şi o motorizare diesel, anunţă Wolfgang Durheimer, şeful mărcii din Crewe. Unitatea V8 TDI este aşteptată să debuteze alături de noul SUV din gama Bentley, urmând să fie introdusă şi pe alte modele.

Tag-uri similare

Bentley, Continental, modele noi Bentley, Bentley Continental, Flying Spur, Bentley Continental Flying Spur, Orientul Mijlociu, serie limitata, Bentley Continental Flying Spur Arabia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru