Continental

Marti, 09 Ianuarie | Tehnologie

Viitorul sistemelor multimedia: ecran transparent produs din cristal Swarovski

Cu ocazia CES 2024, Continental a prezentat un display central, pentru sistemul multimedia, transparent. Acesta utilizează tehnologia microLED și este produs din cristal Swarovski.
Luni, 16 Octombrie 2023 | Intern

Continental a produs 300 de milioane de anvelope în România

Continental a atins o bornă importantă, chiar la aniversarea celor 25 de ani de la înființarea fabricii de anvelope din Timișoara: a produs anvelopa cu numărul 300 de milioane la noi în țară.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Tehnologie

PREMIERĂ: Afișajul care identifică șoferul, dezvoltat inclusiv de o echipă de români

Continental și trinamiX au dezvoltat un afișaj capabil să identifice șoferul și protejează împotriva furturilor de mașini. La dezvoltarea acestui produs a contribuit și o echipă de la centrul din Timișoara.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Intern

Am vizitat laboratoarele Continental din Iași: aici, românii vor testa sistemele de frânare ale viitorului

La invitația celor de la Continental, am vizitat noua clădire pe care compania germană a inaugurat-o la Iași. Aceasta găzduiește noi laboratoare de testare pentru sistemele de frânare, dar și o parcare supraterană de 210 locuri. O investiție totală care depășește 8 milioane de euro.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Tehnologie

PREMIERĂ: Continental a dezvăluit în România un sistem audio fără difuzoare

Cei de la Continental au prezentat în România tehnologia Ac2ated Sound, un sistem audio fără difuzoare. Acesta utilizează suprafețele interioare ale mașinii pentru a genera sunet.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Intern

Educația are prioritate. Cum contribuie Continental și Renault Group la îmbunătățirea sistemului de învățământ din România

Continental și Renault Group, două nume foarte mari în industria automobilelor, au contribuit în ultima perioadă la îmbunătățirea sistemului de învățământ din România. Producătorul de anvelope a creat programe și cursuri speciale la mai multe universități din țară, iar constructorul francez de automobile le oferă elevilor pasionați de robotică și tehnologie oportunitatea de a se dezvolta în acest domeniu.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui DS4

Încheiem seria de articole în care aflăm părerile fetelor despre mașinilor pe care le-au condus în cele 4 zile de Aventour la feminin 2022 cu DS4: singura mașină echipată cu motor pe benzină din tur.
Joi, 16 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Volvo XC40 Recharge

A treia mașină premium din Aventour la feminin 2022 by Textar a fost Volvo XC40 Recharge, primul SUV cu zero emisii al producătorului scandinav. A fost cea mai rapidă, dar și cea mai puternică mașină din tur. Una pe care fetele au fost nerăbdătoare să o conducă.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Mercedes EQB

Mercedes EQB a fost și el alături de noi în Aventour la feminin 2022. Primul SUV electric cu 7 locuri al producătorului din Stuttgart a fost unul special, fiind un EQB Edition 1, astfel că a fost foarte apreciat de toate cele 8 fete din turul nostru.
Vineri, 10 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Aventour la feminin 2022, ultima zi: Vizită la un muzeu "viu" și întoarcerea la București

Este ultima zi din Aventour la feminin 2022. Au fost patru zile pline, cu mașini premium (majoritatea electrice), 8 fete frumoase și influente pe internet, provocări venite de la partenerii noștri și priveliști care îți tăiau răsuflarea. În ziua a patra am vizitat muzeul Astra din Sibiu și ne-am întors la București.
Joi, 09 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Aventour la feminin 2022, ziua 3: Am plecat spre Rimetea și am asamblat un puzzle cu teme retro de la Continental

Ediția din 2022 a proiectului Aventour la feminin se apropie de final. În a treia zi am pornit spre comuna Rimetea, din județul Alba, iar fetele au acceptat provocarea Continental și au asamblat un puzzle cu imagini retro.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Aventour la feminin 2022, a doua zi: Am învățat frânarea de urgență cu Textar și sesiune de karting pe circuitul Prejmer

Aventour la feminin 2022 continuă. În ziua a 2-a am plecat de la Sibiu spre Brașov, am învățat o lecție de viață de la Ciprian Lupu, singurul pilot român de raliu în scaun rulant, am învățat să frânăm de urgență cu Textar și, la final, ne-am întrecut cu carturile pe circuitul Prejmer.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Aventour la feminin 2022, prima zi: Plimbare pe aleea amintirilor la Țiriac Collection și intrare cu fast în Piața Mare din Sibiu

Aventour la feminin a revenit în 2022. Dacă, în ediția de anul trecut, prima zi a fost una plină, de această dată a fost mai pe relaxare la volan. Am început, așa cum cere tradiția, cu o vizită la Țiriac Collection, mai apoi ne-am croit drum pe Valea Oltului și am poposit la Sibiu.
Sambata, 04 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: Renault Megane Electric este mașina noastră de asistență

Alături de noi, în "Aventour la feminin 2022", va fi și Renault Megane Electric. Francezul va fi mașina noastră de asistență, chiar dacă ar putea să se numere și printre concurenți, având în vedere că interiorul are un aer premium.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: noul DS4, un Bentley al compactelor premium

DS4 va fi alături de noi în ediția din 2022 a proiectului "Aventour la feminin" pentru că, nu-i așa, zeițele din online merită o mașină pe măsură. Nu, în acest caz nu vorbim despre o mașină electrică sau electrificată, ci despre una convențională, cu motor pe benzină.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din „Aventour la feminin” vor face pereche cu anvelopele Continental

Cele cinci mașini prezente în „Aventour la feminin” vor beneficia de expertiza Continental când vine vorba de rulare. Producătorul german are o tradiție de peste 150 de ani și ne va oferi cele mai noi anvelope din gamă.
Joi, 02 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: Volvo XC40 Recharge, racheta noastră de 408 cai putere

Continuăm să vă facem cunoștință cu mașinile premium din "Aventour la feminin 2022", mai exact cu Volvo XC40 Recharge, primul SUV cu zero emisii din istoria mărcii suedeze. Pe scurt, este cea mai rapidă, dar și cea mai puternică mașină din tur.
Marti, 31 Mai 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: Mercedes-Benz EQB, primul SUV electric cu 7 locuri al mărcii

Mercedes-Benz EQB, primul SUV electric cu 7 locuri al mărcii din Stuttgart, va fi prezent alături de Audi Q4 Sportback E-Tron, DS4 și Volvo XC40 Recharge în "Aventour la feminin 2022", un proiect Automarket care promovează diversitatea la volan.
Luni, 30 Mai 2022 | Aventour la feminin 2022

„Aventour la feminin” revine și în 2022: patru mașini premium și cele mai cunoscute femei influencer din România

După ediția din 2021, în care am străbătut țara cu o caravană de mașini noi, la volanul cărora s-au aflat doar femei, Aventour revine și în 2022. De data aceasta, mașinile sunt exclusiv premium, multe dintre ele 100% electrice.
Luni, 18 Aprilie 2022 | Tehnologie

Continental aduce tehnologia heads-up display și la tramvaie. Tehnologia, dezvoltată în România

Continental a dezvoltat un sistem heads-up display (HUD) conceput special pentru tramvaie. Tehnologia din spatele ecranului este asemănătoare cu cea folosită la mașini și a fost dezvoltată inclusiv în România, la Timișoara. Noul sistem promite să crească nivelul de siguranță al șoferilor de tramvaie și al pietonilor din apropiere.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, VW, Lamborghini, Aston Martin, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru