Continental

Sambata, 15 Iunie 2019 | Intern

Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze din Sibiu: parteneriat între primărie, Continental și Orange

Sibiul beneficiază de Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze ale societății de transport public local Tursib, în urma unui parteneriat între primărie și companiile Continental și Orange. Călătorii pot accesa rețeaua “Continental” fără a introduce o parolă, iar Primăria și Tursib pot interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public în portalul de acces Wi-Fi.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | General

Prim contact cu noile BMW Seria 3 și Z4: test de îndemânare cu sedanul 330i și tururi de circuit cu roadsterul bavarez

BMW ne-a invitat la un workshop despre noile Seria 3 și Z4. Ne-am bucurat de miros de anvelope încinse, de tururi rapide pe autodromul Academiei Titi Aur și de un seminar despre implicarea Continental în sectorul auto din România.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Modele noi

Bentley a prezentat noul Continental GT Cabrio: motor W12 de 635 CP și 19 secunde pentru plierea plafonului din material textil

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Continental GT Cabrio. Modelul producătorului britanic are un plafon din material textil care poate fi operat până la viteze de 50 km/h.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Continental este dublu câștigător la testul anvelopelor de iarnă ADAC

WinterContact TS 860 pe primul loc, cu ambele dimensiuni testate. ADAC laudă echilibrul produselor, iar rezultatele se încadrează între „bine” și „deficient”.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Auto Zeitung: WinterContact TS 850 P de la Continental este „foarte recomandată”

Anvelopele de iarnă de la Continental primesc cel mai mare calificativ de la Auto Zeitung. Redacția a testat noile modele de anvelope cu dimensiunea 235/60 R18 pentru SUV.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Primul loc pentru anvelopele Continental de iarnă și all season testate de ACE, ARBÖ și GTÜ

WinterContact TS 860 este câștigătorul testului la comparația dintre anvelopele de iarnă, AllSeasonContact este cea mai bună anvelopă all season. Numai anvelopele Continental au obținut calificativul „foarte recomandat”.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Intern

Continental și Osram au înființat o nouă companie, cu divizie în România: producție de sisteme de iluminat pentru industria auto la Iași

Companiile de tehnologie Continental și Osram au înființat o companie comună a cărei activitate a început oficial în această lună. Noua companie are o divizie și în România, la Iași, acolo unde va produce sisteme de iluminat pentru industria auto.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Intern

Continental se extinde la Iași: compania pune la bătaie 250 de posturi pentru ingineri și specialiști IT în industria auto

Continental a anunțat că vrea să angajeze 250 de ingineri și specialiști IT pentru divizia sa din Iași. Noii angajați vor contribui la dezvoltarea companiei în sectoare ale industriei auto precum conectivitatea, electrificarea și conducerea autonomă.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Advertorial

(P) Anvelopele pentru SUV-uri de la Continental câștigă testul AutoBild

Anvelopele Continental ContiSportContact 5 SUV oferă "calități excepționale de manevrabilitate pe toate suprafețele", conform unui test realizat de publicația germană Autobild cu 8 modele de pneuri de vară pentru SUV-uri.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Tehnologie

Continental și Nvidia vor dezvolta sisteme autonome de nivel 3 folosind inteligența artificială: tehnologia va fi disponibilă peste 3 ani

Continental și Nvidia au anunțat semnarea unui parteneriat prin care vor folosi inteligența artificială pentru a dezvolta sisteme autonome de nivel 3, tehnologia urmând să fie gata în următorii 3 ani.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Continental a lansat un sistem de încărcare “universală” pentru mașinile electrice: tehnologia permite conectarea la orice fel de priză existentă pe piață

Încărcarea “universală” este o tehnologie nouă prezentată de Continental, prin care mașinile electrice se pot conecta la orice priză, fie că este AC sau DC.
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Tehnologie

Investiții în tehnologii noi: Continental vrea să lanseze un sistem de încărcare wireless pentru mașinile electrice

Continental a anunțat lansarea pentru 2018 a unui sistem de încărcare wireless pentru viitoarele generații de mașini electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Intern

Se caută specialiști: Continental vrea 90 de ingineri pentru centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu

Grupul german Continental a scos pe piață aproape 90 de posturi vacante la centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Advertorial

(P) Continental s-a clasat pe primul loc la testarea anvelopelor de iarnă realizată de Auto Motor und Sport

WinterContact TS 850 P reușește datorită „rezultatelor generale foarte bune” într-un test la care au fost supuse zece anvelope 225/45 R 18 V. Noul Semperit Speed-Grip 3 ocupă poziția a treia, cu cele mai bune performanțe pe zăpadă.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Industrie

Extinderea activității: Continental ia în calcul deschiderea unor fabrici de baterii pentru mașinile electrice

Producătorul german de componente auto şi anvelope Continental se gândește să investească în producția de baterii pentru mașinile electrice.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Advertorial

(P) Anvelopa de iarnă Continental - câștigătoare a testului efectuat de cluburile automobilistice

WinterContact TS 860 ocupă primul loc la testul desfășurat de ADAC (D), ÖAMTC (Austria) și TCS (Elveția). Cluburile automobilistice testează 32 de modele de anvelope 195/65 R15 și 215/65 R16.
Miercuri, 16 August 2017 | Masini electrice si hibride

Continental va prezenta un sistem de încărcare prin inducție pentru mașinile electrice

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, desfășurat în luna septembrie, Continental va prezenta un sistem de încărcare prin inducție pentru mașinile electrice. Sistemul ar urma să fie furnizat constructorilor auto.
Marti, 25 Iulie 2017 | Masini autonome

Așa vor arăta taxiurile viitorului: Continental Cube este un vehicul care se va conduce singur în orașele aglomerate

Continental pune la un loc toate tehnologiile sale de asistență regăsite pe mașinile de stradă actuale pentru a da naștere unui taxi autonom, gata să ia cu asalt orașele viitorului.
Luni, 03 Iulie 2017 | Tehnologie

Continental a inventat mașina fără difuzoare audio: sunetul se propagă prin componentele caroseriei, nu prin boxe

Continental a dezvoltat mașina fără boxe, dar cu un sistem audio performant. Ce se folosește în loc de boxe? Anumite părți ale caroseriei.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Advertorial

(P) ContiPremiumContact 5 încheie pe primul loc testarea anvelopelor de vară realizată de ACE, GTÜ și ARBÖ

Un număr total de 11 modele de anvelope cu dimensiunea 215/60 R 17 pentru SUV-uri de mai mici dimensiuni s-au aliniat la start, iar anvelopa de vară de la Continental impresionează prin echilibrul său impresionant. Modelul succesor PremiumContact 6 este deja disponibil la distribuitori.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, VW, Lamborghini, Aston Martin, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru