Continental: “Am oferit internship-uri pentru 1.000 de studenți din România, în 2019”

de Paul Cosma
Duminica, 26.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aproximativ 1.000 de studenți au participat la stagii de internship oferite de Continental în 2019, în centrele din Iași, Sibiu și Timișoara, potrivit unui anunț al companiei.

Continental România susține că a investit peste un milion de euro în sprijinirea universităților din țară, în ultimii 10 ani.

Compania s-a implicat în renovarea spațiilor de învățământ, precum și în susținerea universităților prin direcționarea sponsorizărilor către echipări de laboratoare, competiții studențești, cursuri și burse pentru studenți.

Potrivit Continental, aproximativ 1.000 de studenți au urmat stagii de internship în cadrul companiei în 2019.

“Parteneriatul cu universitățile este esențial: aproximativ o treime din cei 20.000 de angajați ai Continental în România sunt ingineri și specialiști IT în centrele de cercetare și dezvoltare ale companiei din Iași, Sibiu și Timișoara,” a declarat Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Via Continental

Comentarii (2)

  • inexorabil
    Cât de înzestrată (inclusiv d.p.d.v. terminologic) poate fi limba română…şi noi o “ardem” tot cu "romgleza". Probabil că nu va mai dura mult până când vom ajunge să ne fie literalmente ruşine de propriul şi nativul grai, la confluenţa cu “lumea avansată” (desigur, provenind din “Vest”).
    8 5
  • rendőrség
    E mai bine asa?
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru