Continental a produs 300 de milioane de anvelope în România

de Alexandru Monenciu
Luni, 16.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Continental a atins o bornă importantă, chiar la aniversarea celor 25 de ani de la înființarea fabricii de anvelope din Timișoara: a produs anvelopa cu numărul 300 de milioane la noi în țară.

În urmă cu 25 de ani, Continental înființa fabrica de anvelope din Timișoara. În tot acest timp, compania a investit peste 600 de milioane de euro și a angajat peste 2.700 de persoane în această fabrică, una dintre cele mai mari din Europa ale grupului.

Tot acum, Continental anunță că a produs anvelopa cu numărul 300 de milioane la fabrica din Timișoara.

"Cu cele 300 de milioane de anvelope produse la Timișoara am echipat echivalentul a aproximativ 75 de milioane de mașini din întreaga lume cu anvelope sigure și de calitate premium," a declarat Matthieu Turlure, directorul fabricii de anvelope Continental din Timișoara.

În orașul de pe Bega, Continental produce o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni cuprinse între 13 și 20 de inch, atât pentru echiparea originală cât și pentru piața "aftermarket".

Până în 2050, Continental și-a stabilit ca obiectiv producerea de anvelope cu materiale 100% sustenabile. Mai mult, compania intenționează să devină neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

via Continental

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru