Feedback

Anvelope Continental

Miercuri, 08 Februarie 2017 | Feature

Americanii au și ei Le Mans-ul lor: am asistat la Cursa de 24 de ore de la Daytona

Automarket a asistat la ediția cu numărul 55 a Cursei de 24 de ore de la Daytona, Statele Unite, una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume alături de cea de la Le Mans.
Marti, 16 Iunie 2015 | Tehnologie

Mașina viitorului: am testat 10 tehnologii care vor fi introduse pe automobilele de mâine

Pe lângă producția de anvelope, despre care știm cu toții, Continental are în spate un centru impresionant de dezvoltare a noilor tehnologii. I-am făcut o vizită și ne-am acomodat cu ideea de mașină autonomă.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Advertorial

Anvelopele Continental ies câștigătoare în urma testelor efectuate de reviste de specialitate de prestigiu

ContiSportContact 5 iese câștigătoare în urma testelor anvelopele de vară efectuate de către revista de specialitate "auto motor und sport". De asemenea, câștigă titlul "Eco-Meister" în urma testelor realizate de revista AutoBild pentru anvelopele de vară.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Advertorial

Revista de specialitate AutoBild acordă calificativul "exemplar" anvelopelor ContiWinterContact TS 850

(P) Comparativul anual de anvelope realizat de publicaţia germană de specialitate AutoBild a avut anvelope Continental ContiWinterContact TS 850 pentru dimensiunea 225/50 R17, aferentă clasei compacte şi medii.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Advertorial

Anvelopele de iarnă Continental obţin locul întâi în testarea anuală ADAC

(P) Comparativul anual de anvelope realizat de ADAC, OAMTC şi TCS împreună cu revista Stiftung Warentest din Germania şi-a anunţat câştigătorul în rândul anvelopelor de iarnă: Continental ContiWinterContact TS 850 au câştigat la dimensiunile 195/65/R15 şi 175/65/R14.
Vineri, 16 Mai 2014 | Modele noi

Continental lucrează la anvelopa cu senzori de uzură

Cei de la Continental au anunţat că vor să dezvolte un senzor care să măsoare uzura anvelopelor şi să o transmită şoferului atunci când acestea nu mai sunt potrivite pentru utilizare.
Luni, 12 Mai 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva

(P) Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru