Anvelope

Marti, 26 Martie | Advertorial

(P) Preferințele consumatorilor în alegerea mărcilor și modelelor de anvelope

Atunci când vine vorba de colectarea anvelopelor, consumatorii se confruntă cu o mulțime de opțiuni, de la diferite mărci la diferite modele adaptate pentru tipuri specifice de vehicule și condiții meteorologice.
Duminica, 30 Iulie 2023 | General

(P) Care sunt metodele care ȋți garanteazӑ cӑ faci alegerea corectӑ atunci cȃnd optezi pentru anvelope second-hand

Alegerea anvelopelor este foarte importantă pentru mașina ta. De anvelope depinde siguranța deplasării tale, așa că este important să te poți baza pe specialiști în domeniu.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Advertorial

(P) Ați auzit de anvelopele Radar? Cine le produce, cum au făcut performanță la Baja 500 și ce mașini echipează

Probabil nu mulți dintre voi au auzit de anvelopele Radar. Tocmai de aceea astăzi am decis să facem puțină lumină. Producătorul de anvelope Radar Tires este deținut de Omni United, considerat a fi "IKEA anvelopelor". Gama Radar Tires include de la anvelope pentru mașini de pasageri și SUV-uri, până la anvelope speciale pentru off-road, foarte apreciate de pasionați.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Siguranta

(P) Anvelopele de iarnă: Când și de ce este important să le schimbăm

Chiar dacă iarna nu și-a intrat complet în drepturi și în multe locuri nici nu dă vreun semn că s-ar afla prin apropiere, temperaturile au început să scadă, mai ales pe timpul nopții. Este un prim semnal că trebuie să îți echipezi mașina cu anvelope specifice sezonului rece. Motivul este simplu: la temperaturi mai mici de 7 grade Celsius, anvelopele de vară devin mai rigide și nu mai performează așa cum ar trebui, din cauza compușilor cu care au fost construite.
Marti, 21 Decembrie 2021 | Feature

Durata de viață a anvelopelor: ce obiceiuri au europenii și ce recomandări există

Anvelopele reprezintă, cu siguranță, cele mai importante elemente ale unei mașini, când vine vorba de contactul cu drumul. Un aspect despre care se vorbește mai puțin este durata de viața a acestora. Cât de mult putem să folosim un set de anvelope?
Joi, 30 Septembrie 2021 | Industrie

S-au schimbat etichetele anvelopelor în Uniunea Europeană: informații despre aderență

Începând cu 2021, etichetele anvelopelor comercializate în Europa au fost reînnoite și conțin acum informații despre performanțele în condiții de zăpadă și gheață, dar și un cod QR către o bază de date extinsă.
Sambata, 24 Aprilie 2021 | General

Alegerea anvelopelor potrivite: când și de ce trebuie schimbate acestea

Anvelopele se află printre cele mai importante componente ale unui autovehicul, având în vedere faptul că sunt singurele părți ce ating solul. Datorită lor, șoferul poate realiza toate manevrele necesare deplasării, iar o problema la una dintre anvelope poate însemna imobilizarea întregii mașini. De aceea, este recomandată schimbarea periodică a acestora, fie de la un sezon la altul sau de câte ori sunt depistate anumite probleme.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Intern

Continental va instala un nou sistem de tratare a emisiilor la fabrica de anvelope din Timișoara: investiție de 4 milioane de euro

Continental va instala un nou sistem de tratare a emisiilor din zona de amestec cauciuc a fabricii sale de anvelope din Timișoara. Noul echipament reprezintă o investiție de 4 milioane de euro.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Industrie

Franța vrea să evite închiderea fabricii Bridgestone: guvernul este dispus să investească alături de producătorul de anvelope

Guvernul francez a anunțat că este dispus să investească în fabrica de anvelope Bridgestone, unde lucrează peste 860 de angajați, după ce producătorul japonez a spus că vrea să închidă uzina din cauza vânzărilor scăzute.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition 2020: Michelin, producătorul care pune accent pe longevitatea anvelopelor sale, este partenerul principal în turul țării cu mașini de lux

Michelin este unul dintre partenerii tradiționali Automarket. Anul trecut, francezii au susținut proiectul Romanian Roads, iar în 2020, Michelin s-a alăturat atât turului țării cu mașini electrice (Electric România 2020), cât și evenimentului Romanian Roads Luxury Edition. De această dată, francezii propun anvelope de iarnă din seriile Alpin 6 și Pilot Alpin 5 pentru cele șase mașini ale turului.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Intern

Nokian prezintă noile anvelope de iarnă Snowproof P: pneuri adaptate pentru schimbarea bruscă a benzii și pentru drumurile cu lapoviță și ninsoare

Producătorul de anvelope Nokian a prezentat noile pneuri de iarnă Snowproof P, care sunt adaptate în special pentru schimbarea bruscă a benzii de circulație și pentru drumurile acoperite cu lapoviță și ninsoare.
Duminica, 05 Mai 2019 | Reportaj

Fiesta de pe Ascari: am condus Alpine A110, Porsche 911 GT3 RS și Ferrari 488 GTB la testul noilor anvelope Goodyear F1 Asymmetric 5 și SuperSport

Goodyear ne-a invitat la evenimentul de lansare a noilor anvelope Eagle F1 Asymmetric 5 și SuperSport. Testul s-a desfășurat pe circuitul de la Ascari unde am condus Alpine A110, Porsche 911 GT3 RS, Ferrari 488 GTB și Volkswagen Golf R. Invitat special a fost Ari Vatanen, campion mondial de raliuri în 1981.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Aprilie 2019 | General

UPDATE 2019: Marele ghid al anvelopelor de vară: cele mai bune anvelope în funcţie de dimensiuni

Automarket a conspectat testele ADAC cu anvelope de vară din ultimii 3 ani şi vă prezintă o sinteză a rezultatelor pentru fiecare dimensiune testată, uşor de înţeles de orice cititor.
Marti, 12 Februarie 2019 | Tehnologie

Nokian anticipează dezvoltarea unor anvelope inteligente: "Senzorii vor transmite informații despre gradul de uzură"

Producătorul de anvelope Nokian anticipează că în următorii 5 ani vor apărea primele pneuri inteligente echipate cu senzori care vor furniza informații despre gradul de uzură și măsurile pe care le pot lua șoferii.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Siguranta

Ce înseamnă inscripția DOT de pe anvelope? Specialiștii avertizează: "Pe lângă DOT, contează și cum au fost depozitate anvelopele"

Data în care au fost produse anvelopele pe care urmează să le achiziționați este importantă, dar este vital modul în care acestea au fost depozitate înainte de achiziție. Automarket analizează situația cu ajutorul specialiștilor Michelin.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Feature

10 lucruri pe care nu le știai despre Hankook, producătorul anvelopei care nu face pană

Hankook este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, fiind partenerul unor constructori auto premium, ca BMW, Audi și Mercedes. Tot Hankook introduce și anvelopa care nu face pană.
Luni, 14 Martie 2016 | General

Nokian sparge tăcerea: "Multe dintre testele comparative de anvelope au fost manipulate încă din anii '80"

Finlandezii de la Nokian susțin că există o practică a producătorilor de anvelope de a trimite la teste anvelope "dopate", mai bune decât cele care se găsesc în magazine. "Toți producătorii au făcut asta, implicit noi, însă suntem mândri că ieșim în față și cerem rezolvarea acestei probleme în numele consumatorilor".
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Advertorial

Revista de specialitate AutoBild acordă calificativul "exemplar" anvelopelor ContiWinterContact TS 850

(P) Comparativul anual de anvelope realizat de publicaţia germană de specialitate AutoBild a avut anvelope Continental ContiWinterContact TS 850 pentru dimensiunea 225/50 R17, aferentă clasei compacte şi medii.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Advertorial

Anvelopele de iarnă Continental obţin locul întâi în testarea anuală ADAC

(P) Comparativul anual de anvelope realizat de ADAC, OAMTC şi TCS împreună cu revista Stiftung Warentest din Germania şi-a anunţat câştigătorul în rândul anvelopelor de iarnă: Continental ContiWinterContact TS 850 au câştigat la dimensiunile 195/65/R15 şi 175/65/R14.
Luni, 07 Iulie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Mercedes-Benz 540 K Streamliner - renaşterea unui automobil unicat

Înapoi în viitor. În 1938, Mercedes-Benz crea un automobil unic, cu mult înaintea vremurilor. Un model 540 K primea o caroserie aerodinamică cu scopul de a deveni cea mai rapidă maşină produsă de Mercedes. Pierdut ulterior apoi în istorie, modelul unicat a renăscut azi prin pasiunea oamenilor de la Mercedes-Benz Classic.

Tag-uri similare

Audi, Peugeot, Romania, Germania, studiu, Le Mans, Michelin, motorsport, pneuri, consum
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru