Nokian prezintă noile anvelope de iarnă Snowproof P: pneuri adaptate pentru schimbarea bruscă a benzii și pentru drumurile cu lapoviță și ninsoare

de Daniel Popescu, Foto: Nokian
Miercuri, 11.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de anvelope Nokian a prezentat noile pneuri de iarnă Snowproof P, care sunt adaptate în special pentru schimbarea bruscă a benzii de circulație și pentru drumurile acoperite cu lapoviță și ninsoare.

Producătorul de anvelope premium Nokian a anunțat extinderea gamei de pneuri de iarnă pentru piețele din centrul Europei cu noul model Snowproof P, care va fi disponibil începând din toamna acestui an.

Noile anvelope Nokian Snowproof P sunt oferite în categoriile de viteză H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 k /h) și includ 55 de produse cu dimensiuni care variază între 17 inch și 21 inch, iar acestea se alătură gamei formată în prezent din pneurile Snowproof, Nokian WR D4 și Nokian WR SUV.

Anvelopele Nokian Snowproof P utilizează noul concept Alpine Performance, care oferă o aderență îmbunătățită și o senzație de condus previzibilă prin intermediul unui model de rulare optimizat îmbinat cu striații dense.

Producătorul menționează că noile anvelope sunt potrivite în special la schimbarea bruscă a benzii de circulație, ca urmare a faptului că modelul benzii de rulare asimetric a fost înlocuit cu cel direcțional și simetric pentru a beneficia de un comportament previzibil.

Astfel, modelul de rulare are caneluri laterale și longitudinale care permit anvelopei să maximizeze zona de contacte dintre anvelopa și șosea.

De asemenea, conceptul Alpine Performance oferă o siguranță sporită datorită distanțelor de oprire mai scurte și a tracțiunii avansate.

"Siguranța și condusul echilibrat sunt întotdeauna principiul de bază al filosofiei noastre de dezvoltare. Misiunea noastră este să garantăm călătorii sigure și previzibile, în fiecare zi de iarnă. Atunci când am dezvoltat noul nostru produs de iarnă Ultra High Performance, a fost acordată o atenție specială îmbunătățirii aderenței pe drumurile înzăpezite și umede", a precizat Marko Rantonen, Director de Dezvoltare Nokian Tyres.

Via Nokian 

Comentarii (2)

  • Inlocuieste WR A4?
    0 0
  • Sorin N.
    Nu inlocuieste profilul WR A4..este doar un upgrade la Snowproof.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru