Nokian Tyres lansează o nouă gamă de anvelope all-season: pneurile Seasonproof și Seasonproof SUV sunt potrivite pentru tot anul

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de anvelope premium Nokian Tyres a anunțat lansarea unei noi game de pneuri all-season Seasonproof și Seasonproof SUV adaptate pentru a fi utilizate atât iarna pe zăpadă, cât și pe timpul verii.

Nokian Tyres a anunțat în această săptămână extinderea gamei de anvelope all-season din portofoliu. Producătorul scandinav a prezentat primele detalii despre noile anvelope Seasonproof pentru autoturisme și Seasonproof SUV dedicate SUV-urilor.

Principala noutate a acestor pneuri este tehnologia Season Sense, care combină mai multe caracteristici ale striațiilor, designului benzii de rulare și compusul din cauciuc pentru a oferi performanțe optime.

Astfel, striațiile multifuncționale sunt adaptate pentru a oferi performanțe indiferent de anotimp și pentru a garanta siguranța în condiții de drum înzăpezit și uscat. De asemenea, noile caneluri all-season pentru apă și lapoviță contribuie la o aderență mai bună, iar noul compus de cauciuc din siliciu generează o durată de viață mai mare și o rezistență mai scăzută la rulare.

De altfel, producătorul menționează că noile anvelope Seasonproof au o rezistență la uzură cu peste 25% mai mare decât o modelului precedent, ceea ce poate asigura un sezon suplimentar de utilizare, în funcție de stilul de condus.

Între timp, anvelopele Seasonproof pentru SUV-uri sunt adaptate special pentru SUV-uri și oferă o stabilitate ridicată și manevrabilitate mai bună pe drumuri umede și înzăpezite.

Acestea mizează pe tehnlogia Aramid Sidewall pentru o durată de viață mai mare, inclusiv în urma unor impacturi care pot apărea în timpul condusului.

Gama de anvelope Seasonproof și Seasonproof SUV include 64 de produse de la 14 inch la 19 inch în categoriile de viteză T (190 km/h), H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 km/h).

Pentru început, 11 dimensiuni de anvelope vor fi disponibile din această toamnă, în timp ce restul vor apărea la începutul anului viitor.

Via Nokian

Comentarii (3)

  • Sunt si runflat?
    4 4
  • Sa inteleg ca astea noi Seasonproof sunt ceva mai rezistente la uzura decat anterioarele weatherproof?

    Dupa profil par sa fie in continuare destul de agresive, mai potrivite pentru ploaie si zapada decat drumuri uscate.
    2 1
  • Premium
    Nokian e producător de anvelope premium!? De când?
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru