Pneuri Nokian

Miercuri, 02 Septembrie 2020 | General

Nokian Tyres lansează o nouă gamă de anvelope all-season: pneurile Seasonproof și Seasonproof SUV sunt potrivite pentru tot anul

Producătorul de anvelope premium Nokian Tyres a anunțat lansarea unei noi game de pneuri all-season Seasonproof și Seasonproof SUV adaptate pentru a fi utilizate atât iarna pe zăpadă, cât și pe timpul verii.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Intern

Nokian prezintă noile anvelope de iarnă Snowproof P: pneuri adaptate pentru schimbarea bruscă a benzii și pentru drumurile cu lapoviță și ninsoare

Producătorul de anvelope Nokian a prezentat noile pneuri de iarnă Snowproof P, care sunt adaptate în special pentru schimbarea bruscă a benzii de circulație și pentru drumurile acoperite cu lapoviță și ninsoare.
Marti, 12 Februarie 2019 | Tehnologie

Nokian anticipează dezvoltarea unor anvelope inteligente: "Senzorii vor transmite informații despre gradul de uzură"

Producătorul de anvelope Nokian anticipează că în următorii 5 ani vor apărea primele pneuri inteligente echipate cu senzori care vor furniza informații despre gradul de uzură și măsurile pe care le pot lua șoferii.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Advertorial

Nokian lansează programul DSI Satisfaction în România: ai 14 zile de probă pentru anvelopele noi

(P) Nokian, producătorul finlandez de pneuri, anunţă un nou program de satisfacţie pentru clienţii săi, numit DSI Satisfaction. Acesta implică o perioadă de returnare de până la 14 zile pentru un set de anvelope noi în cazul în care clientul nu este mulţumit de acestea.
Marti, 11 Septembrie 2012 | Feature

AM TESTAT: Noile anvelope Nokian xLine şi zLine - cu dedicaţie pentru drumurile şi clima din România

Câte inovaţii încap într-o anvelopă dezvoltată în 2012? Nokian ne arată, prin noile zLine şi xLine, că anvelopele pot fi atât inteligente, cât şi construite pentru şoselele Europei Centrale şi de Est. Cu atenţie sporită pentru asfalt umed.

Tag-uri similare

Nokian, anvelope Nokian, pneuri Nokian, Nokian Tyres, Nokian eLine, Nokian xLine, Nokian zLine
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru