Nokian lansează programul DSI Satisfaction în România: ai 14 zile de probă pentru anvelopele noi

de Automarket
Miercuri, 03.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
(P) Nokian, producătorul finlandez de pneuri, anunţă un nou program de satisfacţie pentru clienţii săi, numit DSI Satisfaction. Acesta implică o perioadă de returnare de până la 14 zile pentru un set de anvelope noi în cazul în care clientul nu este mulţumit de acestea.

Esential 14 zile calendaristice de la data achiziţionării reprezintă răgazul clientului de a testa noile sale anvelope Nokian incluse în programul DSI Satisfaction.
Finlandezii de la Nokian au lansat un nou program de statifsacţie a clienţilor, disponibil şi pe piaţa din România. Conceptul se numeşte DSI Satisfaction şi vine cu o idee nouă pe piaţa din România: cumperi anvelopele incluse în program, tehnicienii ţi le montează pe maşină şi le testezi până la 14 zile, existând posibilitatea returnării acestora, caz în care clientul prieşte integral suma achitată. Sistemul funcţionează destul de simplu: dacă nu eşti pe satisfăcut de performanţele anvelopelor Nokian cumpărate, trebuie doar să te întorci la unul dintre retailerii agreaţi, unde poţi fie să optezi pentru alte anvelope Nokian, fie să beneficiezi de returnarea integrală a sumei achitate, incluzând costul anvelopelor în sine şi serviciile de montaj.

Distribuitorii Nokian vor derula acest program în România doar în perioada 01.03.2013 – 30.09.2013.

Programul DSI Satisfaction este disponibil doar pentru produsele Nokian i3, Nokian H, Nokian V, Nokian Line, Nokian zLine, Nokian eLine, Nokian Z G2, Nokian Z SUV, Nokian HT SUV şi Nokian Hakka C.

Condiţiile programului DSI Satisfaction de la Nokian sunt următoarele:

• Returul trebuie făcut în maxim 14 zile calendaristice de la data achiziţionării setului de anvelope (data înscrisă pe factură).
• Clientul trebuie să prezinte factura originală care dovedeşte achiziţionarea setului de anvelope de vară Nokian Tyres.
Cifra 8 (opt) trebuie să fie integral vizibilă pe sistemul de inscripţionare DSI (Driving Safety Indicator - indicator de uzură brevetat de Nokian Tyres) de pe banda de rulare a anvelopei, pe toate cele 4 anvelope ale setului.
• Anvelopele nu trebuie să prezinte urme de agresiuni, lovituri, tăieturi sau reparaţii, precum şi urme ale utilizării lor necorespunzatore şi /sau ale folosirii lor în competiţii sportive. În cazul în care pe anvelope apar aceste indicii, anvelopele nu se pot înlocui şi nici suma de bani nu poate fi returnată.
• Clientul completează Formularul de retur împreună cu dealer-ul de la care a achiziţionat anvelopele.
• În cazul în care clientul vrea să schimbe setul de anvelope cu alte produse care au un cost mai ridicat, clientul va achita diferenţa de preţ.
• În cazul în care clientul doreşte un set de anvelope mai ieftin, va primi înapoi diferenţa de preţ.
• Montatul şi echilibratul anvelopelor înlocuite se vor efectua cu titlu gratuit.
• Anvelopele se returnează la punctul de lucru de la care s-au achiziţionat.

Comentarii (7)

  • dar nu zice legea ca ai voie sa returnezi orice produs in 30 de zile?
    eu am returnat niste cauciucuri de iarna acuma 4-5 ani dupa ce nu m-am oprit la semafor cu ele. Am primit unele mai bune cu o reducere consistenta, plus nici un ban pe montat, echilibrat, samd ...
    Eu am crezut ca asa e normal, daca nu imi plac le duc inapoi, ca la magazin, nu e asa legea?
    5 3
  • antonny
    care e maximul de km care ii poti face in 14 zile ,daca returnezi anvelopele ????
    1 0
  • @EEE Si a doua zi le-au vandut altuia cu o reducere de 10% facandu- fericit ca ,,Maaaama, ce oferta am prins''! Apropr, ce marca-tip erau?
    1 0
  • Marian
    Buna treaba. Am niste unele mai vechi pe masina si nu am bani de altele noi. Nu stiu daca trec de ITP cu ele la vara, dar pot sa "imprumut" unele noi pt 2 sapt sa trec si eu de ITP :)))))))))))))))))))))
    2 2
  • Cele mai tari anvelope... Sunt super multumit de ele...
    1 0
  • Nu știu cît de bune or fi dar ori cum alea pt camioane sunt varză , niște copturi care crapă peste tot și se fac numa bolfe .
    0 0
  • @antonny - poti sa faci cati km vrei cu ele, cat timp toate conditiile sunt respectate si cifra 8 este vizibila (cea care indica adnacimea de 8mm ap rofilului)

    @LUCCI - anvelopele sunt trimise inapoi in Finlanda, nu se pot revinde.

    @eee - nu poti returna anvelopele conform legii decat din motive de neconformitate (defect de fabricatie etc, pt ca sutn bunuri care prin procesul de exploatare, se consuma. e ca si cand ai cumpara o cutie de cola si vrei sa o returnezi pe jumatate)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru