Anvelope noi

Miercuri, 17 Mai 2017 | Siguranta

Mituri dărâmate: Michelin ne arată că o anvelopă uzată, dar de calitate, este mai performantă decât una nouă, dar de buget

Michelin a analizat într-un test comparativ 24 de anvelope de calitate și de buget, subliniind performanțele acestora în stare nouă și uzată. Concluziile țin cu buzunarul șoferilor: o anvelopă de calitate oferă performanțe mai bune în stare uzată decât una nouă de buget.
Marti, 17 Iunie 2014 | General

Studiu: etichetele anvelopelor nu arată întotdeauna cea mai avantajoasă variantă pentru şoferi

Un studiu independent realizat de o companie specializată în măsurarea emisiilor de CO2 ale autovehiculelor a relevat faptul că diferenţele dintre anvelopele a căror eficienţă este catalogată cu "B" nu sunt mari faţă de pneurile cu calificativul "F", în anumite condiţii.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Advertorial

Nokian lansează programul DSI Satisfaction în România: ai 14 zile de probă pentru anvelopele noi

(P) Nokian, producătorul finlandez de pneuri, anunţă un nou program de satisfacţie pentru clienţii săi, numit DSI Satisfaction. Acesta implică o perioadă de returnare de până la 14 zile pentru un set de anvelope noi în cazul în care clientul nu este mulţumit de acestea.
Luni, 25 Martie 2013 | Advertorial

Nokian: Anvelopele noastre de vară s-au clasat în top la testele Auto Bild, ADAC şi AMS

(P) Nokian a anunţat că anvelopele sale de vară se află printre câştigătoarele testelor independente organizate de ADAC, AMS, StifungWarentest şi Auto Bild în Germania.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Sfaturi si idei auto

5 greşeli frecvente de întreţinere a anvelopelor

Vi s-a întâmplat să faceţi mai multe pene într-un an? Anvelopele automobilului pe care îl conduci se uzează prea rapid sau inegal? Automarket îţi prezintă cinci greşeli de întreţinere care ar putea cauza această problemă.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Siguranta

Studiu Goodyear: Tinerii sunt interesaţi în principal de siguranţa rutieră

Potrivit unui studiu realizat de Goodyear, şoferii tineri sunt mai interesaţi de siguranţa rutieră oferită de noile lor anvelope decât de reducerea consumului de carburant.
Luni, 14 Mai 2012 | Reportaj

Michelin Primacy Safety Trip, povestea unei călătorii în siguranţă

Michelin ne-a invitat să testăm pe şosea noile sale anvelope de vară, Primacy 3, în cadrul unei călătorii de 340 de kilometri derulate sub supravegherea unor piloţi de raliu.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Feature

AM TESTAT: Michelin Primacy 3, cea mai nouă anvelopă de vară a constructorului francez

Automarket a mers în Spania pentru un test ceva mai neobişnuit. De această dată, în centrul testului nu au fost maşinile, ci pneurile. Motivul: Michelin a prezentat Primacy 3, cel mai nou model de anvelopă de vară din gama proprie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru