Passat

Miercuri, 15 Septembrie | Masini electrice si hibride

Electricul Volkswagen Aero B va înlocui celebrul Passat. Ar putea debuta în 2023

Potrivit informațiilor apărute în presă, Volkswagen Aero B, un sedan pur electric dezvoltat pe arhitectura MEB, va înlocui celebrul Passat. Ar putea debuta în 2023.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Volkswagen va elimina din gamă versiunea sedan a lui Passat în 2023

Versiunea sedan a lui Volkswagen Passat va fi eliminată din Europa în 2023 din cauza vânzărilor slabe și a renunțării la construcția unei uzine în Turcia, potrivit unor informații neoficiale. În schimb, varianta break va primi o nouă generație și va fi produsă la Bratislava.
Luni, 24 August 2020 | General

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Passat: platformă îmbunătățită, mai mult spațiu pentru pasageri și o posibilă versiune electrică

Viitoarea generație Volkswagen Passat ar urma să debuteze în 2023. Conform unor surse apropiate companiei, modelul de segment D va utiliza o versiune îmbunătățită a platformei MQB și ar putea primi și o variantă electrică.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Producția lui Volkswagen ID.4 va începe în Germania în 2022: SUV-ul electric, fabricat la Emden alături de Passat și Arteon

Volkswagen a anunțat că producția SUV-ului electric ID.4 va începe în 2022 la uzina germană de la Emden, acolo unde vor mai fi produse Passat și Arteon.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Detalii despre succesorul lui Volkswagen Passat: modelul ar putea avea doar versiune electrică și un nou nume

Viitoarea generație Volkswagen Passat ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică și ar putea fi comercializată sub un nou nume în cadrul gamei ID, potrivit unor informații ale reprezentanței din Statele Unite.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Passat: autonomia electrică a crescut la 56 de kilometri

Volkswagen a anunțat că Passat GTE facelift, versiunea plug-in hybrid a modelului de segment D, este disponibil la pre-comandă pe anumite piețe europene. Noua versiune promite o autonomie electrică de până la 56 de kilometri.
Duminica, 09 Iunie 2019 | General

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru Passat facelift: clienții pot alege doar anumite motorizări diesel și pe benzină

Volkswagen a dat startul pre-comenzilor pentru Passat facelift, însă pentru moment clienții au posibilitatea de a alege doar motoarele diesel și pe benzină din gama superioară.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Industrie

Volkswagen Passat sărbătorește 30 de milioane de unități produse: primul Passat a fost lansat acum 46 de ani

Primul Volkswagen Passat a ieșit de pe liniile de producție în data de 14 mai 1973. În cei 46 de ani care au trecut de atunci, sedanul german a fost produs în 30 de milioane de exemplare, bornă atinsă la începutul lunii aprilie 2019.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Volkswagen Passat facelift: modificări minore de design și tehnologii moderne de asistență

Volkswagen Passat facelift primește câteva de noutăți minore de design și tehnologii moderne care permit un condus parțial autonom până la viteze de 210 km/h. Versiunea plug-in hybrid are o autonomie electrică de 55 de kilometri.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre Volkswagen Passat facelift: sedanul va primi modificări minore de design

Volkswagen Passat va primi câteva schimbări minore de design cu ocazia unui facelift care ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: Volkswagen va muta producția lui Passat la o fabrică Skoda din Cehia

Grupul Volkswagen a anunțat oficial că producția modelului VW Passat va fi mutată din Germania în Cehia, la fabrica Skoda din Kvasiny.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să mute producția lui Passat în Cehia: modelul ar urma să fie construit la fabrica Skoda din Kvasiny

Volkswagen ia în calcul mutarea unei părți din producția modelului Passat în Cehia, la fabrica Skoda din Kvasiny, pentru a face mai mult loc pentru producția mașinilor electrice, potrivit presei germane.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea plug-in hybrid pregătită pentru Volkswagen Passat facelift: autonomie electrică de 70 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Volkswagen Passat facelift va avea un motor pe benzină de 1.4 litri și 156 cai putere și un motor electric de 115 cai putere, în timp ce autonomia electrică va ajunge la 70 de kilometri.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Concepte

Daruri pentru americani: Volkswagen lansează Passat GT, un concept care are "potenţial" să intre în producţie

Volkswagen Passat GT este un concept care poate anticipa un viitor model de serie al constructorului şi include peste 20 de schimbări de design comparativ cu Passat-ul clasic.
Marti, 23 August 2016 | Modele noi

"Passat CC", doar "CC" sau alt nume? Noua generație a coupe-ului german cu patru uși vine în 2017

În dorința de a sublinia caracterul individual al fratelui coupe cu patru uși al lui Passat, Volkswagen are de gând să-i schimbe numele vechiului CC. Design-ul va fi și el unul care-l va scoate-n evidență în gama actuală a mărcii și va fi inspirat de un concept lansat anul trecut.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Volkswagen amână lansarea următoarei generații Phaeton

Lansarea înlocuitorului lui Volkswagen Phaeton, nava amiral a mărcii din Wolfsburg, a fost amânată din nou, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Passat TDI Bluemotion anunţă un consum mixt de 3.7 litri la sută

Volkswagen a anunţat specificaţiile tehnice ale lui Passat Bluemotion TDI. Noul model are un motor 1.6 TDI de 120 CP cu un consum mixt de 3.7 litri la sută, cu 0.5 litri mai mic decât predecesorul său.
Vineri, 27 Februarie 2015 | General

E ziua marilor finale în Autovot 2015: VW Passat vs. Mazda6 la categoria Maşini Accesibile şi Audi A7 vs. Mercedes S Coupe la Maşini Premium

Marea zi a finalelor Autovot a sosit. Suntem în faţa celor mai populare maşini lansate în România anul trecut, iar următoarele 24 de ore ne vor arăta care sunt maşinile care-şi câştigă locul în galeria marilor învingători în istoria de 9 ani a competiţiei.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Industrie

Noiembrie 2014: Volkswagen a suferit a patra lună consecutivă de scădere a vânzărilor globale

Luna noiembrie a adus cea mai mare scădere a vânzărilor pentru Volkswagen în anul 2014. Luna nefavorabilă pentru marca germană a venit după alte trei luni în care vânzările nu au crescut sau au fost în scădere faţă de anul trecut.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Opel, Mercedes-Benz, Honda, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru