Electricul Volkswagen Aero B va înlocui celebrul Passat. Ar putea debuta în 2023

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 15.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit informațiilor apărute în presă, Volkswagen Aero B, un sedan pur electric dezvoltat pe arhitectura MEB, va înlocui celebrul Passat. Ar putea debuta în 2023.

Constructorul german de automobile a prezentat conceptul ID Vizzion în 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Versiunea de serie poartă denumirea de Volkswagen Aero B, iar primele prototipuri tocmai au fost surprinse în teste.

Potrivit informațiilor apărute în presă, noul Aero B va debuta în 2023 ca un înlocuitor pur electric pentru celebrul Passat.

Modelul cu zero emisii din Wolfsburg va fi dezvoltat pe arhitectura MEB, la fel ca ID.3 și ID.4, și ar urma să aibă o autonomie de până la 560 de kilometri, mulțumită unui pachet de baterii de 82 kWh.

Versiunea de bază va avea roți motrice spate și o singură unitate electrică, dar vor exista și versiuni cu două motoare electrice și tracțiune integrală. Totodată, ar putea exista și un Volkswagen Aero B Variant, sau cu alte cuvinte break.

via Autoblog.it și Motor1

Comentarii (4)

  • Leșină românii fără Passat.
    21 4
  • Supramoldovean
    s-a dus dracu si marca asta. 560km care in realitate sunt vreo 450 si daca dai drumul la aerul conditional sau e iarna ai pus-o, nu trece de 350. Si totl la un minunat pret dublu cat e acum. In nici un caz rusii nu vor pune botul la asa ceva.
    21 4
  • mircea badea
    hmm...pasatul e masina manelistului si trebuie sa aminteasca de tractorul din copilarie de pe ogoare...

    asta cred ca o sa-i sperie rau!
    5 7
  • Seriff
    @mircea badea ba dar Bmw e de cocalar, Passat e de manelist, logan e de sarac, voi ce masini aveti ma frate? Aston Martin sau ce? La voi toate sunt de cocalari, manelisti, tarani, saraci, tare sunt curios Mircea Badea tu ce masina ai? Sau e atat de jenanta incat iti e rusine sa spui?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru