Passat

Marti, 29 Mai 2012 | Autoipoteze

Volkswagen Golf ar putea primi o versiune Alltrack în 2015

Viitoarea generaţie a lui Volkswagen Golf ar putea primi şi o versiune Alltrack, după modelul lui Passat, fratele său mai mare. Respectiva versiune ar putea debuta în 2015, anunţă Autocar.
Marti, 08 Mai 2012 | Video

2xVIDEO: Două reclame scurte difuzate de Volkswagen pe piaţa din SUA

Volkswagen promovează calităţile lui Jetta şi ale lui Passat prin două spoturi publicitare ingenioase realizate de agenţia de publicitate a diviziei din Statele Unite ale Americii.
Joi, 29 Martie 2012 | Autoipoteze

Viitorul Volkswagen Passat debutează la jumătatea lui 2014 şi ar putea avea un diesel de 200 CP

Viitoarea generaţie a lui Passat va fi echipată cu platforma MQB şi va beneficia şi de un motor Bi-TDI care va oferi peste 200 CP, anunţă nemţii de la Autobild.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Industrie

Top 10 mărci şi modele auto vândute în Europa

Jato Dynamics a publicat statisticile de vânzări pentru anul 2011. Piaţa europeană a scăzut dar Volkswagen se menţine pe primul loc în ceea ce priveşte vânzările în Europa.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Passat Alltrack - primele imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Passat Alltrack, crossoverul de clasă medie inspirat din fratele premium de la Audi, Allroad.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Feature

AM TESTAT: Michelin Primacy 3, cea mai nouă anvelopă de vară a constructorului francez

Automarket a mers în Spania pentru un test ceva mai neobişnuit. De această dată, în centrul testului nu au fost maşinile, ci pneurile. Motivul: Michelin a prezentat Primacy 3, cel mai nou model de anvelopă de vară din gama proprie.
Luni, 12 Septembrie 2011 | Autoipoteze

Volkswagen CrossPassat, primele ipoteze de design

Olandezii au prezentat prima imagine prelucrată digital a viitorului Volkswagen CrossPassat. Modelul este aşteptat să debuteze la Frankfurt.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Modele noi

Volkswagen Passat ar putea primi o versiune crossover în 2012

Volkswagen ar putea lansa o versiune "Cross" a lui Passat Variant, care va avea o gardă la sol mărită şi tracţiune integrală, anunţă colegii de la AutoBild.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui Volkswagen Passat CC facelift

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale facelift-ului lui Volkswagen Passat CC.
Marti, 07 Iunie 2011 | Modele noi

Volkswagen Passat Bluemotion consumă 4.1 litri/100 km

Volkswagen Passat Bluemotion, sedanul cu etichetă eco din Wolfsburg, înghite doar 4.1 litri la 100 de km şi emite numai 109 g/km.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Intern

OFICIAL: VW Passat Variant pleacă de la 21.630 euro în România

În ţara noastră, versiunea 1.4 TSI Trendline a lui Volkswagen Passat Variant porneşte de la 21.630 de euro cu toate taxele incluse. Motorizările şi dotările sunt identice cu cele ale versiunii sedan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Intern

Noul Volkswagen Passat costă 20.393 de euro în România

Noua generaţie a lui Volkswagen Passat este mai ieftină decât precedenta, iar versiunea entry-level este mai puternică. Mai mult, toate motoarele sunt turbo şi toate versiunile sunt mai ieftine decât precedentele.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Volkswagen prezintă noile Passat berlină şi Passat Variant

Nemţii de la Volkswagen au prezentat galeriile foto complete ale noilor Passat B7 sedan şi Passat Variant. Modelul a debutat la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 11 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Volkswagen testează noul Passat Variant

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Volkswagen Passat Variant în timpul testelor. Modelul pare să fie chiar mai spaţios decât actuala generaţie a lui Passat Variant.
Vineri, 09 Aprilie 2010 | Autoipoteze

Viitorul VW Passat - primele ipoteze de design

lansarea noii generatii Passat se apropie cu pasi repezi, iar fanii marcii incearca deja sa isi imagineze cum va arata apreciatul sedan de segment mediu al germanilor.
Vineri, 02 Aprilie 2010 | PARIS 2010

Noul Volkswagen Passat va fi lansat in luna septembrie

Salonul Auto de la Paris, care va avea loc in toamna acestui an, va fi gazda lansarii noului Passat. Modelul va prelua designul liniei noi Volkswagen si va avea motorizari schimbate.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

VW Passat EcoFuel, la fel de "verde" ca Toyota Prius

Versiunea 1.4 TSI a lui Volkswagen Passat alimentata cu gaze naturale este la fel ecologica precum Toyota Prius, releva un test organizat in Marea Britanie.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen a lansat Passat CC R-Line

Versiunea R-Line a lui Passat CC vine sa completeze gama de personalizari exterioare si interioare ale modelului cu o serie de elemente sportive.
Luni, 02 Noiembrie 2009 | Modele noi

Ipoteze: acesta va fi "Passat-ul american"

Designerul spaniol Ricardo Oliveira a profitat de schita noului sedan american de segment mediu publicata de Volkswagen si a creat o prima ipoteza reala de lucru.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru