FOTO EXCLUSIV* : Volkswagen testează noul Passat Variant

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.06.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Volkswagen Passat Variant în timpul testelor. Modelul pare să fie chiar mai spaţios decât actuala generaţie a lui Passat Variant.

Inginerii Volkswagen testează versiunea break a viitoarei generaţii a lui Passat. Noul Volkswagen Passat Sedan este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Paris, iar vânzările ar putea începe chiar de la sfârşitul acestui an. Versiunea Variant a lui Passat ar trebui să debuteze undeva în anul 2011. Din ce putem observa, modelul păstrează silueta lui Passat şi prezintă modificări la nivelul trenului de rulare şi trenului de propulsie, precum şi anumite schimbări în ceea ce priveşte aspectul exterior.

Cel mai probabil, partea frontală a lui Passat a fost modificată în stilul noilor apariţii de la Volkswagen. Astfel, design-ul prezentat pe Polo, Golf, Tiguan şi Touareg ar putea fi adaptat şi prezentat şi pe modelul de clasă medie din Wolfsburg. Posteriorul acestui model ar putea să ofere ceva mai mult spaţiu de manevră pentru designeri, dar este foarte probabil că aceştia să păstreze un aspect sobru, ce a caracterizat modelul Passat dintotdeauna.

Indiferent de cum va arăta noul model, putem spune că exemplarul testat de inginerii germani pare să fie extrem de spaţios.

Dacă observăm cu atenţie modelul testat, putem vedea că acesta este încărcat la maximum. Acest lucru este trădat de diferenţa de înălţime dintre partea frontală şi posteriorul acestui model şi de distanţa dintre jante şi aripi, aceasta fiind mult mai mică în cazul jantelor şi aripilor spate. Aşadar, Passat Variant este testat, ca de obicei, în toate condiţiile pe care le pot întâlni viitorii proprietari ai acestui model, fie că vorbim de încărcarea la maximum a portbagajului sau de un singur pasager în maşină.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru