Feedback

Volkswagen Passat

Luni, 28 Octombrie | Industrie

Efectul întârzierii noii uzine din Turcia: Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia

Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia, ca urmare a întârzierii unei decizii finale cu privire la uzina din Turcia, a cărei construcție a fost amânată din cauza unui conflict armat.
Vineri, 27 Septembrie | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 27 August | Modele noi

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Passat: autonomia electrică a crescut la 56 de kilometri

Volkswagen a anunțat că Passat GTE facelift, versiunea plug-in hybrid a modelului de segment D, este disponibil la pre-comandă pe anumite piețe europene. Noua versiune promite o autonomie electrică de până la 56 de kilometri.
Duminica, 09 Iunie | General

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru Passat facelift: clienții pot alege doar anumite motorizări diesel și pe benzină

Volkswagen a dat startul pre-comenzilor pentru Passat facelift, însă pentru moment clienții au posibilitatea de a alege doar motoarele diesel și pe benzină din gama superioară.
Vineri, 05 Aprilie | Industrie

Volkswagen Passat sărbătorește 30 de milioane de unități produse: primul Passat a fost lansat acum 46 de ani

Primul Volkswagen Passat a ieșit de pe liniile de producție în data de 14 mai 1973. În cei 46 de ani care au trecut de atunci, sedanul german a fost produs în 30 de milioane de exemplare, bornă atinsă la începutul lunii aprilie 2019.
Joi, 28 Februarie | GENEVA 2019

Volkswagen Passat Variant facelift primește o ediție specială: variantă R-Line limitată la 2.000 de unități

Volkswagen va prezenta versiunea specială Passat Variant R-Line Edition în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nemții promit mici modificări estetice, îmbunătățiri la interior și dotări generoase.
Miercuri, 06 Februarie | Modele noi

Volkswagen Passat facelift: modificări minore de design și tehnologii moderne de asistență

Volkswagen Passat facelift primește câteva de noutăți minore de design și tehnologii moderne care permit un condus parțial autonom până la viteze de 210 km/h. Versiunea plug-in hybrid are o autonomie electrică de 55 de kilometri.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre Volkswagen Passat facelift: sedanul va primi modificări minore de design

Volkswagen Passat va primi câteva schimbări minore de design cu ocazia unui facelift care ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Volkswagen detaliază planurile pentru întreruperea producției: cel puțin o zi pe săptămână în august și septembrie

Volkswagen va întrerupe una sau două zile pe săptămână producția de la uzina principală din Wolfsburg pentru omologarea modelelor la noul standard de emisii WLTP.
Vineri, 16 Martie 2018 | Modele noi

Volkswagen Passat facelift apare în 2018: modelul german va avea în continuare versiune hibridă

Volkswagen a confirmat lansarea unui facelift pentru Passat în cursul anului 2018, iar modelul de segment D va fi oferit în continuare atât în versiune break, cât și cu sistem plug-in hybrid.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Modele noi

Volkswagen Passat GT: modelul german primește o versiune sportivă pentru clienții din Statele Unite

Volkswagen Passat GT este o versiune cu elemente sportive a modelului Passat care se adresează exclusiv clienților din Statele Unite. Aceasta are un motor VR6 de 3.6 litri și 280 de cai putere.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Industrie

Cehia se implică în conflictul Volkswagen-Skoda: "Producția lui Skoda Superb nu se mută în Germania"

Autoritățile din Cehia se opun planului Volkswagen de a muta o parte din producția lui Skoda Superb în Germania, ca urmare a scăderii vânzărilor înregistrate de Passat.
Sambata, 10 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german in Transilvania: paragina bisericii din Vurpăr, extazul din cetatea Câlnic și mereu fascinantul Sibiu

Ziua a patra a fost plină de sentimente amestecate. Am început cu o biserică veche de secole, lăsată în paragină. Am descoperit apoi o cetate țărănească foarte bine conservată și ne-am cățărat în turnul bisericii evanghelice din Sibiu pentru o panoramă a orașului.
Vineri, 09 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german in Transilvania: povestea vinului de la Jidvei și Cetatea de Baltă, surpriza de la Blaj și recordurile catedralei din Alba Iulia

Ziua de azi a semănat cu o poveste vânătorească, derulată la Cetatea de Baltă din Alba. Am căscat apoi gura la câteva biserici monument din Mediaș, Blaj și Alba Iulia.
Miercuri, 07 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german în Transilvania: biserici cu ziduri de apărare înalte de 12 metri, un castel părăsit și idilicul Viscri

Prima zi din expediția „Un german în Transilvania” ne-a făcut cunoștință cu mai multe biserici fortificate, zidurile lor impunătoare, atmosfera idilică a satelor din Ardeal și, bineînțeles, paragina în care se află unele lăcașuri de cult.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german în Transilvania: pustiul de pe DN1 și frumusețile Brașovului

Echipa Automarket a plecat deja spre Transilvania alături de Volkswagen Passat. Neamțul a străbătut un DN1 surprinzător de pustiu și s-a minunat la vederea Brașovului.
Marti, 30 Mai 2017 | Un german in Transilvania

Un german în Transilvania: Plecăm în căutarea bisericilor fortificate din Ardeal

Automarket pune la cale o nouă expediție, botezată „Un german în Transilvania”. Mai exact, ne punem în pielea turistului străin care vine în România, închiriază o mașină și apoi explorează Ardealul.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Concepte

Volkswagen are o armă secretă pentru a-i seduce din nou pe americani: un Passat de performanță cu motor V6

Volkswagen a construit deja un prototip al unui Passat de performanță. Mașina vine cu o serie de modificări estetice notabile, cu accente roșii care ne amintesc de GTI și cu un motor puternic sub capotă.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Industrie

Volkswagen confirmă blocarea recall-urilor pentru Passat: "Update-ul software pentru Dieselgate măreşte consumul"

Volkswagen a confirmat că a fost nevoită să oprească recall-urile pentru Passat în cazul Dieselgate, întrucât software-ul care trebuia să remedieze emisiile măreşte consumul de carburant.
Joi, 04 Februarie 2016 | Industrie

Ei sunt premianții. Ce mașini au cumpărat europenii în 2015?

Volkswagen domină vânzările europene: modelele mărcii germane au reușit să fie primele în 3 dintre cele 12 segmente ale pieței. Au fost și surprize în clasamente, dar și lideri incontestabili care par de neatins.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru