Volkswagen Passat

Miercuri, 17 Ianuarie | Intern

Prețuri noul Volkswagen Passat în România: start de la 33.500 de euro

Noul Volkswagen Passat, disponibil acum doar în variantă break, poate fi comandat în România. Modelul german pornește de la 33.491 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 31 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Passat

Volkswagen a lansat oficial cea de-a 9-a generație Passat. Noul model este disponibil exclusiv în variantă break, iar acesta primește numeroase motorizări, printre care și unități hibride de până la 272 de cai putere.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen confirmă data lansării noului Passat

Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii generații Passat. Modelul german de clasă medie, care va fi vândut doar în variantă break, va fi dezvăluit oficial în câteva zile.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini oficiale cu noul Volkswagen Passat: doar variantă break, motor de 272 CP

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Passat. Noul model va fi vândut exclusiv în varianta de caroserie break și va primi inclusiv motorizări hibride PHEV de până la 272 de cai putere.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Volkswagen va elimina din gamă versiunea sedan a lui Passat în 2023

Versiunea sedan a lui Volkswagen Passat va fi eliminată din Europa în 2023 din cauza vânzărilor slabe și a renunțării la construcția unei uzine în Turcia, potrivit unor informații neoficiale. În schimb, varianta break va primi o nouă generație și va fi produsă la Bratislava.
Luni, 24 August 2020 | General

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Passat: platformă îmbunătățită, mai mult spațiu pentru pasageri și o posibilă versiune electrică

Viitoarea generație Volkswagen Passat ar urma să debuteze în 2023. Conform unor surse apropiate companiei, modelul de segment D va utiliza o versiune îmbunătățită a platformei MQB și ar putea primi și o variantă electrică.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Producția lui Volkswagen ID.4 va începe în Germania în 2022: SUV-ul electric, fabricat la Emden alături de Passat și Arteon

Volkswagen a anunțat că producția SUV-ului electric ID.4 va începe în 2022 la uzina germană de la Emden, acolo unde vor mai fi produse Passat și Arteon.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen e-Up!, versiunea electrică a modelului de oraș, face performanță în Europa: aproape 20.000 de comenzi primite în primele trei luni ale anului

În primele trei luni ale anului, Volkswagen a primit 20.000 de comenzi pentru modelul electric e-Up!. Pe piața din Germania, 50% dintre comenzile primite pentru micuțul model de oraș au fost trecute în dreptul versiunii electrice.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Detalii despre succesorul lui Volkswagen Passat: modelul ar putea avea doar versiune electrică și un nou nume

Viitoarea generație Volkswagen Passat ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică și ar putea fi comercializată sub un nou nume în cadrul gamei ID, potrivit unor informații ale reprezentanței din Statele Unite.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Industrie

Efectul întârzierii noii uzine din Turcia: Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia

Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia, ca urmare a întârzierii unei decizii finale cu privire la uzina din Turcia, a cărei construcție a fost amânată din cauza unui conflict armat.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Passat: autonomia electrică a crescut la 56 de kilometri

Volkswagen a anunțat că Passat GTE facelift, versiunea plug-in hybrid a modelului de segment D, este disponibil la pre-comandă pe anumite piețe europene. Noua versiune promite o autonomie electrică de până la 56 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 09 Iunie 2019 | General

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru Passat facelift: clienții pot alege doar anumite motorizări diesel și pe benzină

Volkswagen a dat startul pre-comenzilor pentru Passat facelift, însă pentru moment clienții au posibilitatea de a alege doar motoarele diesel și pe benzină din gama superioară.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Industrie

Volkswagen Passat sărbătorește 30 de milioane de unități produse: primul Passat a fost lansat acum 46 de ani

Primul Volkswagen Passat a ieșit de pe liniile de producție în data de 14 mai 1973. În cei 46 de ani care au trecut de atunci, sedanul german a fost produs în 30 de milioane de exemplare, bornă atinsă la începutul lunii aprilie 2019.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Volkswagen Passat Variant facelift primește o ediție specială: variantă R-Line limitată la 2.000 de unități

Volkswagen va prezenta versiunea specială Passat Variant R-Line Edition în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nemții promit mici modificări estetice, îmbunătățiri la interior și dotări generoase.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Volkswagen Passat facelift: modificări minore de design și tehnologii moderne de asistență

Volkswagen Passat facelift primește câteva de noutăți minore de design și tehnologii moderne care permit un condus parțial autonom până la viteze de 210 km/h. Versiunea plug-in hybrid are o autonomie electrică de 55 de kilometri.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre Volkswagen Passat facelift: sedanul va primi modificări minore de design

Volkswagen Passat va primi câteva schimbări minore de design cu ocazia unui facelift care ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Volkswagen detaliază planurile pentru întreruperea producției: cel puțin o zi pe săptămână în august și septembrie

Volkswagen va întrerupe una sau două zile pe săptămână producția de la uzina principală din Wolfsburg pentru omologarea modelelor la noul standard de emisii WLTP.
Vineri, 16 Martie 2018 | Modele noi

Volkswagen Passat facelift apare în 2018: modelul german va avea în continuare versiune hibridă

Volkswagen a confirmat lansarea unui facelift pentru Passat în cursul anului 2018, iar modelul de segment D va fi oferit în continuare atât în versiune break, cât și cu sistem plug-in hybrid.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Modele noi

Volkswagen Passat GT: modelul german primește o versiune sportivă pentru clienții din Statele Unite

Volkswagen Passat GT este o versiune cu elemente sportive a modelului Passat care se adresează exclusiv clienților din Statele Unite. Aceasta are un motor VR6 de 3.6 litri și 280 de cai putere.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Seat, Ford Focus, Passat, Audi A3, BMW X5, Volkswagen Passat, VW Passat, Ford Ka
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru