Volkswagen e-Up!, versiunea electrică a modelului de oraș, face performanță în Europa: aproape 20.000 de comenzi primite în primele trei luni ale anului

de Cornel Șocariciu
Marti, 31.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În primele trei luni ale anului, Volkswagen a primit 20.000 de comenzi pentru modelul electric e-Up!. Pe piața din Germania, 50% dintre comenzile primite pentru micuțul model de oraș au fost trecute în dreptul versiunii electrice.

Noul Volkswagen e-Up! a fost prezentat publicului larg în toamna anului trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Debutul comercial a avut loc în luna noiembrie, iar pe piața din România, modelul electric are un preț de pornire de 22.448 de euro.

Modelul este echipat cu un motor electric de 83 de cai putere și o baterie de 32.3 kWh care asigură suficientă energie pentru o autonomie de până la 260 de kilometri.

Acum, producătorul german a anunțat că în primele trei luni ale anului a primit aproape 20.000 de comenzi pentru micuțul e-Up!. Mai mult decât atât, pe piața din Germania, 50% dintre comenzile înregistrate în dreptul gamei Up! sunt pentru versiunea electrică.

În același timp, Volkswagen spune că și comenzile pentru versiunile plug-in hybrid au crescut într-un ritm bun. Actualul Passat GTE a reușit să strângă 15% din numărul total al comenzilor primite în dreptul modelului de segment mediu.

În perioada următoare, gama de versiuni plug-in hybrid ar urma să crească prin lansarea unor astfel de variante pentru Arteon și Tiguan.

În plus, în perioada următoare nemții vor introduce pe piață și noul Touareg R, primul plug-in hybrid din gama de performanță.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru