Volkswagen E-Up!

Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen e-Up!, versiunea electrică a modelului de oraș, face performanță în Europa: aproape 20.000 de comenzi primite în primele trei luni ale anului

În primele trei luni ale anului, Volkswagen a primit 20.000 de comenzi pentru modelul electric e-Up!. Pe piața din Germania, 50% dintre comenzile primite pentru micuțul model de oraș au fost trecute în dreptul versiunii electrice.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Intern

Noul Volkswagen e-Up! poate fi comandat în România: modelul electric de oraș are un preț de pornire de aproape 22.500 de euro

Noul Volkswagen e-Up! este disponibil și pe piața din România. Cel mai mic model electric din gama constructorului german promite o autonomie de până la 260 de kilometri, prețul de pornire comunicat fiind de 22.448 de euro.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele detalii oficiale despre noua generație Volkswagen e-Up!: modelul electric de oraș va avea o autonomie de 260 de kilometri

Volkswagen a anunțat că noua generație a modelului electric de oraș e-Up! va avea o autonomie de 260 de kilometri, însă va păstra motorul de 82 CP. Prețul de pornire va fi mai mic decât în cazul actualei generații.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Olandezii pot rezerva deja viitorul Volkswagen e-Up!: noua generație a modelului electric va avea autonomie de peste 250 de kilometri

Noua generație Volkswagen e-Up! va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Modelul electric de oraș va fi echipat cu o baterie mai generoasă capabilă să ofere o autonomie de peste 250 de kilometri.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen e-Up! va primi o generație nouă: modelul electric va avea o autonomie mai mare și va fi expus la Frankfurt

Volkswagen e-Up!, citadinul electric prezent în gama constructorului german, va primi în această toamnă o generație nouă. Oficialii companiei anunță modificări consistente în dreptul designului, dar și o autonomie mai mare comparativ cu cea oferită de actuala versiune.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | Industrie

Volkswagen recheamă în service peste 11.000 de unități e-Up: modelul electric de oraș are probleme la baterie

Volkswagen a confirmat că recheamă în service circa 11.200 de unități ale modelului electric de oraș e-Up din cauza unui adeziv care se poate scurge în baterie.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Skoda Citigo E: primul model electric al cehilor debutează în 2019 cu autonomie de 300 de kilometri

Skoda Citigo E va fi primul model electric produs de constructorul din Mlada Boleslav. Citadinul va debuta în 2019 și va avea o autonomie de 300 de kilometri. Tot în 2019, cehii vor prezenta și Skoda Superb PHEV (plug-in hybrid).
Vineri, 05 August 2016 | Modele noi

Întinerire pentru toată familia: Volkswagen propune un facelift și pentru electricul e-Up!

Volkswagen e-Up! nu a fost uitat. Modelul electric se bucură de același tratament de întinerire ca fratele său cu motoare convenționale.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen Twin-Up: concept diesel-hibrid care consumă doar 1.1 litri/100 de km

Volkswagen şi-a dorit să reîncarneze tehnologia folosită pe XL1. Aşa a luat naştere Twin-Up Concept, un model ce promite să revoluţioneze segmentul cu un consum mediu de numai 1.1 litri/100 de kilometri.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Volkswagen Up! electric va costa mai puţin de 25.000 de euro

Versiunea electrică a lui Volkswagen Up! va avea un preţ de ponire mai mic de 25.000 de euro în Franţa, anunţă un portal specializat în vehiculele ecologice.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Economic

2018: 3% din vânzările Volkswagen vor fi vehicule electrice sau hibride

Volkswagen intenţionează să lanseze o ofensivă electrică şi hibridă. Germanii se vor concentra pe modele hibride alimentate la priză şi vor încerca să atingă o pondere de 3% din totalul vânzărilor din 2018 cu modele de acest tip.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Familia noului Up! a făcut furori la standul Volkswagen

Anul acesta, în cadrul Salonului de la Frankfurt, Volkswagen a mizat totul pe gama noului Up!, sosit cu o mulţime de variante şi versiuni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Iulie 2010 | Industrie

Volkswagen vrea supremaţia pe segmentul modelelor electrice şi hibride

Volkswagen vrea să devină unul dintre cei mai puternici constructori auto de pe segmentul modelelor electrice şi hibride. Nemţii vor fi ajutaţi de propriile modele dar şi de cele regăsite sub brandurile Audi sau Porsche.
Marti, 15 Iunie 2010 | Modele noi

Informaţii proaspete despre viitorul Volkswagen Lupo

Volkswagen va aduce pe piaţă în 2012 un urmaş al vechiului Lupo, un model de clasă mini, derivat din conceptul Up!, prezentat în 2007. Modelul de oraş va oferi motorizări diesel şi benzină cu trei cilindri.
Joi, 17 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT 2009: Toate conceptele prezentate la salon

Automarket a trecut in revista toate conceptele care au vazut lumina zilei la Salonul Auto de la Frankfurt. Toate au incercat sa arate ca producatorii se gandesc constant la reducerea emisiilor.

Tag-uri similare

AUDI e-Tron, Zoe, Kangoo, Renault Fluence, Twizy, Bugatti Galibier, iOn, Volkswagen E-Up!, Lexus LF-Ch, Auris Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru