IOn

Sambata, 11 August 2012 | Industrie

Mitsubishi oprește producția modelelor electrice pentru PSA

Mitsubishi Motors a oprit producția modelelor Citroen C-Zero și Peugeot iOn din cauza vânzărilor slabe înregistrate de grupul PSA. Întreruperea este temporară, dar Mitsubishi nu a comunicat o dată pentru reluarea ei.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | Siguranta

EuroNCAP a testat şapte modele noi - iată rezultatele!

Belgienii de la EuroNCAP au prezentat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru şapte modele noi. Noutatea o reprezintă testarea primelor vehicule electrice de serie oferite în Europa.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot prezintă noul iOn, primul său vehicul electric

Primul vehicul electric de la Peugeot s-a arătat în versiunea de producţie şi va debuta public la Salonul Auto de la Paris. Peugeot iOn va costa 29.950 de euro în Franţa şi are o autonomie de 150 de kilometri cu o încărcare de 6 ore.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Modele noi

Mitsubishi va construi 100.000 de vehicule electrice pentru Peugeot si Citroen

Parteneriatul dintre Mitsubishi si Grupul PSA Peugeot Citroen a fost extins prin marirea comenzii de vehicule electrice pe care le vor cumpara francezii. Acestia au nevoie de 100.000 de unitati, pe care ar trebui sa le vanda in patru ani.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Modele noi

Clientii Peugeot se pot inscrie pe lista de comenzi a modelului iOn

Lista de pre-comenzi pentru Peugeot iOn a fost deschisa de catre cei de la Peugeot cu un an inainte de debutul pe piata al acestui vehicul electric.
Joi, 17 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT 2009: Toate conceptele prezentate la salon

Automarket a trecut in revista toate conceptele care au vazut lumina zilei la Salonul Auto de la Frankfurt. Toate au incercat sa arate ca producatorii se gandesc constant la reducerea emisiilor.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Peugeot BB1 si RC-Z de serie, vedetele francezilor

Spre deosebire de celelalte saloane, unde Peugeot s-a multumit doar cu un concept sau un model nou, la Frankfurt constructorul francez a expus o multime de premiere: BB1, RC-Z de serie, 5008 si conceptul iOn.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a prezentat conceptul electric iOn

Peugeot a dezvaluit astazi prima imagine oficiala a conceptului iOn, o interpretare franceza a modelului electric Mitsubishi i-MiEV.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru