EV

Vineri, 16 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hummer revine în stil mare: modelul electric are deja 90.000 de comeznzi

GMC Hummer EV, modelul de teren electric al mărcii americane, a primit peste 90.000 de rezervări până în acest moment. Numărul total de rezervări include ambele variante de caroserie: SUV și pick-up.
Duminica, 28 August 2022 | Industrie

Hyundai a primit peste 37.000 de pre-comenzi pentru electricul Ioniq 6 în 24 de ore

Producătorul sud-coreean a primit un total de 37.446 de pre-comenzi pentru modelul electric recent anunțat, Ioniq 6, în decursul a doar 24 de ore.
Sambata, 17 Octombrie 2015 | General

Probleme noi pentru proprietarii de mașini electrice din SUA: "E nevoie de reguli de bun-simț la punctele de încărcare"

Mașinile electrice câștigă din ce în ce mai mult teren, mai ales pe piața din Statele Unite, însă proprietarii lor se lovesc de un set nou de probleme.
Sambata, 11 August 2012 | Industrie

Mitsubishi oprește producția modelelor electrice pentru PSA

Mitsubishi Motors a oprit producția modelelor Citroen C-Zero și Peugeot iOn din cauza vânzărilor slabe înregistrate de grupul PSA. Întreruperea este temporară, dar Mitsubishi nu a comunicat o dată pentru reluarea ei.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Feature

FEATURE: Cât de aproape suntem de automobilul care se conduce singur?

Viitorul bate la uşă. Maşiniile devin din ce în mai inteligente, sistemele electronice de asistare a celui de la volan sunt din ce în ce mai multe. Iată ce ne aşteaptă în viitorul apropiat.
Luni, 19 Septembrie 2011 | General

FEATURE: Opel Ampera a sosit oficial în România

Opel Ampera, automobilul electric cu autonomie extinsă, a sosit oficial în România. Şi pentru a îl întâlni, Opel ne-a chemat la şcoală, mai precis la Politehnică.
Marti, 21 Decembrie 2010 | Modele noi

Think City este oferit şi în versiunea cu patru locuri

Think City este disponbil acum şi în versiunea cu patru locuri. Această versiune permite transportarea a trei pasageri sau a unui singur pasager plus bagaje.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Concepte

Peugeot EX1 Concept deţine recordul de viteză pentru vehicule electrice

Constructorul din Sochaux deţine două recorduri mondiale neoficiale cu un concept: EX1. Acesta este cel mai rapid vehicul electric din lume, cu acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 3.49 secunde şi un timp de sfert de milă de 12.67 secunde.
Marti, 24 August 2010 | Tehnologie

Renault a început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel

Francezii de la Renault au început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel în vederea verificării performanţelor acumulatorilor la temperaturi înalte.
Luni, 09 August 2010 | General

Şeful Tesla: "Bateriile lui Nissan Leaf sunt primitive"

Şeful Tesla Motors a criticat modul în care sunt răcite bateriile lui Nissan Leaf. Potrivit lui Elon Musk, modelul electric din Japonia va avea probleme în condiţii vitrege de temperatură.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Şeful Audi a confirmat dezvoltarea unui model electric de oraş

Rupert Stadler, şeful mărcii Audi, a confirmat faptul că vor lansa un model electric de oras în următorii 3-5 ani. Modelul nu va fi bazat pe Volkswagen Up!
Vineri, 30 Iulie 2010 | Modele noi

Nissan a deschis lista de rezervări pentru Leaf în Europa

Clienţii Nissan din Portugalia, Irlanda şi Marea Britanie vor avea ocazia să se înscrie pe o listă de rezervări pentru precomenzi pentru Leaf. Înscrierea costă 300 de euro şi banii vor fi returnaţi dacă se răzgândeşte clientul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Iunie 2010 | Mediu

Vehiculele electrice nu vor fi viabile pentru folosinţa zilnică nici peste 10 ani

Cercetătorii britanici s-au pronunţat în defavoarea susţinerii guvernamentale a achiziţiilor de vehicule electrice, deoarece acestea nu sunt viabile pentru trasportul zilnic.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Mediu

Furnizorii de energie trebuie sa isi imbunatateasca reteaua pentru masinile electrice

Actualele retele de distributie a energiei electrice nu au capacitatea de a face fata unui aflux de vehicule electrice ieftine, care vor fi incarcate de la priza.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Modele noi

Tesla va produce un vehicul electric accesibil peste cinci ani

Elon Musk, presedintele Tesla Motors, a anuntat ca va produce un vehicul electric accesibil, care va costa 30.000 de dolari il va introduce pe piata peste cinci ani.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Tehnologie

Masinile electrice japoneze ar putea suna precum potcoavele cailor

Riscul crescut de accidente cu pietonii al vehiculelor electrice extrem de silentioase ii obliga pe oficialii niponi sa reglementeze numarul minim de decibeli pe care ii vor emite acestea.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

Prima masina electrica de la Geely va fi disponibila din primavara

Chinezii de la Geely vor oferi prima lor masina electrica cu cinci locuri in Euroa incepand cu primavara acestui an. Aceasta se numeste Nanoq si are o autonomie de 200 kilometri.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

Chevrolet a dezvaluit o versiune electrica a lui Spark

Chevrolet va lansa in 2010 primul vehicul electric cu patru usi din India. Modelul se numeste e-Spark si este construit pe o versiune restilizata subtil a generatiei precedente a lui Spark.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Englezii de la Westfield pregatesc un model electric de competitie

O companie britanica de notorietate in motorsport a creat un model electric de competitie, pe care il va inscrie in EV Cup, intrecerea dedidaca modelelor 100% electrice.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Noul Fiat 500 electric va avea o autonomie de 240 de kilometri

Competitorul lui Mini E din partea celor de la Fiat va avea o autonomie de circa 240 de kilometri si va putea accelera de la 0 la 100 km/h in doar 10 secunde. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru