EV

Marti, 17 Noiembrie 2009 | Modele noi

Clientii Peugeot se pot inscrie pe lista de comenzi a modelului iOn

Lista de pre-comenzi pentru Peugeot iOn a fost deschisa de catre cei de la Peugeot cu un an inainte de debutul pe piata al acestui vehicul electric.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Mediu

Americanii au creat prima retea-coridor de alimentare electrica

Prima retea de incarcare a vehiculelor electrice a fost creata in Statele Unite ale Americii. Aceasta este amplasata in California si poate fi folosita doar de proprietarii de Tesla Roadster.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Modele noi

Jay Leno promoveaza Ford Focus ST in versiunea electrica

Emisiunea Tonight Show din SUA are o sectiune speciala dedicata versiunii electrice a lui Ford Focus ST, care este alergata pe un circuit special de catre vedetele din America.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste modele noi. Unul dintre ele va fi electric!

Presedintele Porsche a confirmat dezvoltarea unui model electric si a anuntat ca doreste sa mareasca vanzarile la 150.000 unitati pe an dupa ce se va redresa economia mondiala.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault lanseaza ofensiva electrica cu patru concepte

Renault a dezvaluit primele informatii oficiale despre cele patru modele pe care le-a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Acestea sunt Twizy ZE, Zoe ZE, Fluence ZE si Kangoo ZE.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Concepte

Primele imagini ale noului Audi R8 electric: e-Tron Concept

Conceptul Audi E-Tron a fost dezvaluit gratie unei imagini "scapate" pe internet cu o zi inainte de dezvaluirea oficiala a acestui model la Frankfurt.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Modele noi

Coreenii au inventat un vehicul electric fara baterii

Inginerii coreeni de la KAIST au dezvoltat un vehicul electric alimentat prin inductie. Daca acesta va intra in productie conform planului, coreenii vor reduce importurile de petrol cu 35 de milioane de barili pe an.
Vineri, 21 August 2009 | Industrie

Renault vrea sa vanda 160.000 de vehicule electrice pe an

Incepand cu anul 2011, Renault doreste sa vanda 160.000 de vehicule electrice pe an. Constructorul francez va derula un proiect pilot in Danemarca, care va testa utilitatea de zi cu zi a acestor modele.
Joi, 20 August 2009 | Modele noi

Cea de-a doua generatie a lui Smart electric va intra in productie in trei luni

Smart ED intra in productie in luna noiembrie, primele modele urmand sa fie impartite unor clienti din Europa si SUA, urmand ca modelul sa fie disponibil publicului incepand cu anul 2012.
Joi, 20 August 2009 | General

Germanii vor sa aiba un milion de vehicule electrice pe sosele pana in 2020

Angela Merkel are un plan similar cu cel al lui Barack Obama, respectiv introducerea a un milion de vehicule electrice pe soselele tarii pe care o conduce. Spre deosebire de Obama, Merkel doreste sa indeplineasca acest obiectiv pana in 2020.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Nissan Leaf consuma doar 0.64 litri la 100 kilometri

Potrivit oficialilor Nissan, noul Leaf are un consum echivalent cu 0.64 litri de carburant la 100 de kilometri. Din pacate pentru japonezi, cifrele nu au o baza reala, deoarece Leaf este o electrica pura, iar consumul nu poate fi masurat in litri la suta de kilometri.
Vineri, 07 August 2009 | Modele noi

Toyota va produce vehicule pe hidrogen din 2015

Toyota va lansa versiunea Plug-In a lui Prius pana la sfarsitul acestui an si va oferi o versiune electrica a lui iQ pana in 2012. In cinci ani, Toyota va oferi si vehicule alimentate cu hidrogen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 August 2009 | Modele noi

BMW va lansa marca i-Setta pentru noul Project i

Germanii de la BMW ar putea sa lanseze o noua marca pentru a comercializa modelele din Project i. Marca se va numi i-Setta si va fi axata pe vehicule ecologice, extrem de eficiente.
Luni, 27 Iulie 2009 | Industrie

Nissan va prezenta un SUV electric in august

Inginerii japonezi de la Nissan au dezvoltat un SUV electric, care va fi prezentat alaturi de doua modele electice in cadrul unui eveniment special de la sediul Nissan din Japonia.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Tehnologie

Nissan pregateste vehicule electrice care se pot incarca wireless

Nissan lucreaza la un sistem de incarcare wireless al vehiculelor electrice. Noua tehnologie va fi dezvaluita pe viitorul vehicul electric global al producatorului japonez.
Luni, 20 Iulie 2009 | Concepte

Lotus a desenat un vehicul electric de oras

Britanicii de la Lotus au proiectat conceptul unui vehicul electric in doar doua saptamani. Modelul nu va fi produs de catre marca britanica, dar ar putea fi vandut unui alt constructor.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Mediu

McDonald’s va incarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor

Proprietarul unui restaurant McDonald's din America va incarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor. Politica s-ar putea extinde la intreaga retea de restaurante fast-food din America.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Nissan va prezenta trei vehicule electrice noi in august

Producatorul japonez Nissan va dezvalui trei modele electrice in august, pe care le va pune spre vanzare peste doi ani. Fiecare model va fi produs doar pe continentul pe care va fi distribuit.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Mediu

Renault va testa vehicule electrice in Franta si in Italia

Renault va efectua teste la scara larga cu vehicule electrice in Franta si in Italia in anul 2010. Primele modele electrice de la Renault vor fi produse in serie in anul 2012.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Modele noi

Tesla si Daimler se pregatesc sa produca vehicule electrice accesibile

Directorul companiei Tesla a anuntat ca vor produce doua vehicule electrice accesibile impreuna cu Daimler.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru