Primele imagini ale noului Audi R8 electric: e-Tron Concept

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.09.2009
Conceptul Audi E-Tron a fost dezvaluit gratie unei imagini "scapate" pe internet cu o zi inainte de dezvaluirea oficiala a acestui model la Frankfurt.

Primele imagini ale noului concept de la Audi au aparut pe internet din gresealasi dezvaluie aspectul noului concept al producatorului german. Dupa cum stiti, Audi va lansa un concept electric bazat pe R8 la Salonul Auto de la Frankfurt, iar modelul are anumite aspiratii sportive. Noul concept prezinta un design futurist, care duce tendintele actuale ale Audi inspre viitor. Liniile prezente la interior au un aspect organic si par sa fie mult mai "curate". Exteriorul acestui model este inspirat puternic din cel al lui R8, dar prezinta o serie de elemente diferite.

Audi R8 e-Tron Concept are o noua grila fata, un set de blocuri optice reproiectate si un posterior schimbat drastic fata de cel al lui R8. Profilul modelului a fost modificat si el fata de cel al lui R8, fiind eliminate fantele de aerisire laterale, iar conceptul primind un set de jante cu un design deosebit. Posteriorul lui R8 a fost schimbat dramatic, evacuarile duble fiind inlocuite de un ornament cromat, stopurile primind un aspect nou, iar luneta fiind micsorata serios.

De asemenea, nervurile de pe capota motorului au fost inlaturate.

Bordul noului concept de la Audi este indreptat catre sofer si este echipat cu un afisaj LCD, incadrat de un vitezometru si un tahometru. Prezenta unui tahometru intr-un model electric este neobisnuita si ar putea sugera prezenta unui motor cu combustie interna, ceea ce inseamna ca noul concept bazat pe Audi R8 ar putea fi hibrid. Afisajul LCD prezinta o interfata de navigatie, dar putem vedea ca prezinta si o alta imagine, surprinsa de o camera din spatele vehiculului. Acest lucru se traduce prin faptul ca noul concept de la Audi ar putea fi echipat cu urmatoarea generatie a interfetei MMI.

Pana la dezvaluirea modelului Audi R8 E-Tron la Salonul Auto de la Frankfurt, nu putem stii sigur din ce va fi compus trenul de rulare al noului concept al Audi. Indiferent de rezultatul final, exista posibilitatea ca formele prezentate pe acest model sa ajunga intr-un final in productie si sa poata fi admirate pe numeroase coupe-uri si roadstere de la Audi.

Debutul acestui model a fost programat pentru ziua de 15 septembrie, in cadrul standului Audi de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Via | WorldCarFans

Comentarii (9)

  • imi place
    o linie si un compas....atat trebuie sa se faca design adevarat.
    4 1
  • nu-mi place
    se scarbos arata
    1 8
  • TZENU BMW
    nici mie numi place
    frumos da parca ceva i lipseste
    in schimb jantele arata bine
    mult mai frumos efficient dynamics concept
    1 3
  • vai de capul lor!
    Sa fim realisti... Audi R8 n-a fost niciodata o masina frumoasa.
    E cam aceeasi treaba cu o fata urata care-si pune o tona de var pe fata, zorzoane si culori tipatoare, doar, doar o iesi in evidenta... insa tot urata ramane saraca... penibilul situatiei este evident.

    Nici ca performante nu-i cine stie ce. E o masina care va sta intotdeauna in umbra Nissan-ului GTR.
    4 11
  • pur si simplu wow !
    5 1
  • @BMW_CS
    Nu ti se pare ca dai cam multe comentarii la stirile despre masinile VAG, in comparatie cu cele BMW? De continut nu mai vorbesc. E doar o constatare... Poate ca era mai bine sa fi prezent in prima zi de scoala decat sa scrii comentarii.
    1 0
  • astia cu bmw
    invidiosilor
    0 0
  • TZENU BMW
    illy
    sa sti ca 'astia cu bmw' nu-s invidiosi
    pana la urma ei se cearta ei se impaca
    asta e fiecare cu opinia lor,nu?
    0 0
  • marinaru
    pentru precoci
    BMW_CS tu stii "a conduce"? Daca nu te invata Tzenu MBW ( daca nu esti de fapt el ) ca pe la 13 ani zicea ca a invatat si dupa aia a ajuns Sumaher din Balti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru