Audi lanseaza un concept complet electric in 15 septembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.09.2009
Audi a lansat un micro-site care pregateste lansarea unui concept complet electric in ziua deschiderii Salonului Auto de la Frankfurt.

Tocmai atunci cand credeam ca le-am vazut pe toate si am facut cunostinta cu aproape toate premierele de la Frankfurt, Audi vine cu o noua surpriza. Constructorul din Ingolstadt a lansat de curand un site care anticipeaza debutul unui model complet electric in cadrul salonului german.

Botezat "Electricity Untamed", site-ul ofera o multime de informatii despre electricitate si patru teaser-uri video. De asemenea, un contor digital numara orele si minutele pana la marea premiera, care va avea loc pe 15 septembrie, in aceeasi zi in care se vor deschide portile Salonului de la Frankfurt.

Momentan nu exista informatii despre "surpriza electrica" a nemtilor insa surse neoficiale sustin ca ar putea fi vroba de o versiune cu emisii zero a supercarului Audi R8. Asteptata sa se numeasca R8 "e-Version", varianta electrica ar urma sa debuteze momentan doar in stadiu de concept.

via | Carscoop

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Plagiatura
    Hahahahahaha
    Sa copieze si ei pe americani si japonezi.
    0 0
  • TZENU BMW
    electric,ha.......
    as vrea sa vad cand se va ajunge ca romanasi astia de noi vom ajunge sa conducem cu toti 'electrizante dinastea'. cica audi electric
    0 0
  • TZENU BMW
    ?????
    apai acum cesi promoveaza audi tehnologia TDI sau tehnologia electrica cel putin pt mine nu sta bine la nici una din ele.Adica pt mine audi este pe nicaieri la toate domenile pacat de A8 super limuzina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru