Think City este oferit şi în versiunea cu patru locuri

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.12.2010
Think City este disponbil acum şi în versiunea cu patru locuri. Această versiune permite transportarea a trei pasageri sau a unui singur pasager plus bagaje.

Oficialii mărcii Think au anunţat că vor oferi o versiune cu patru locuri. Modelul va fi bazat pe City şi va beneficia de aer condiţionat în standard şi de o garanţie pe cinci ani sau 96.000 de kilometri. Potrivit şefului departamentului de marketing de la Think, adăugarea celor două locuri suplimentare îl face pe City să fie cel mai atractiv vehicul electric de pe piaţă.

Potrivit celor de la Think, modelul City are o autonomie de 160 de kilometri cu o singură încărcare. Singura ţară în care acesta este disponibil este Norvegia, dar alte pieţe îl vor primi în 2011. Cele două locuri din spate sunt echipate cu centuri de siguranţă în trei puncte şi au şi suport ISOFIX. Volumul portbagajului devine zero în momentul în care sunt folosite locurile din spate.

Graţie unei soluţii modulare de amplasare a scaunelor, modelul permite plierea individuală a locurilor din spate sau plierea ambelor scaune din spate. La nivel estetic, modelul rămâne neschimbat.

Viteza maximă a acestui vehicul electric este de 105 km/h.

Via | Autoblog.it

Comentarii (4)

  • consum de curent
    cati kw se consuma la o incarcare completa?
    0 0
  • http://www.thinkev.com/The-THINK-City
    0 0
  • Ha ha ha
    Preise
    THINK City LITHIUM IONEN Batterie € 35.760,- inkl. 20% MWSt.
    THINK City ZEBRA Batterie € 44.400,- inkl. 20% MWSt.

    Foarte important , ce nu face snobul pentru imagine ? Chiar si 44mii euro pe o cutie de conserve ar da ca sa fie etichetat emancipat si eco .
    5 0
  • greu la deal cu boii mici
    saracii (si cu duhul) nu pot gandi decat in limitele restranse ale nivelului lor fianaciar si in limitele date de o educatie anacronica. Nu e vorba doar de cei 7 ani de acasa si de mediul in care un individ se formeaza ca om ci si de "obiceiurile" locale, de "traditie", de tara in care isi taraie hoitul repsectivul. Asta plus (auto)intoxicarea si (auto)manipularea prin vizionarea anumitor tipuri de televiziuni si a unor lecturari filtrate la maxim pentru a se potrivi pe prejudecatile respectivului duc, inevitabil, la emanatii de genul "ei e prosti, noi destepti"

    ce e mai grav, ca uscaturile astea au si gura mare si fiind atat de vocale se ajunge la un principiu derivat dintr-un citat nazist: minciuna repetata devine adevar.

    So, pe langa o dovada clara de analfabetism si neintelegere a lumii motofletii astia sunt si de un extremism ce frizeaza neghiobia.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru