Feedback

Zoe

Vineri, 28 Iunie | ElectricRomania

Cifrele finale ale turului României cu mașini electrice - cât am mers, cât am încărcat, cât ne-a costat tot în #ElectricRomânia powered by Kaufland

După un experiment jurnalistic de amploare care a durat 7 zile, a implicat 5 mașini electrice, 8 jurnaliști, peste 1700 de kilometri, 15 orașe vizitate, 6000 de fotografii și 8 clipuri video, vă prezentăm concluziile primului tur al României cu toate mașinile electrice prezente fizic pe piață. #ElectricRomânia powered by Kaufland a ajuns la bilanț.
Joi, 13 Iunie | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Marti, 11 Iunie | ElectricRomania

#ElectricRomania: Renault Zoe se prezintă

Renault Zoe este unul dintre modelele veterane ale teritoriului electric. Modelul francez s-a avântat către teritoriul necunoscut al electrificării auto încă din 2012.
Luni, 04 Martie | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Luni, 28 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Renault pregătește un update pentru Zoe: subcompacta electrică va primi noutăți de design

Renault vă lansa în următoarele luni un update major pentru Zoe care va include noutăți de design, însă nu sunt excluse nici îmbunătățiri de natură tehnică.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault dezvoltă o nouă generație Zoe: francezii țintesc o autonomie de 400 de kilometri conform WLTP

Viitoarea generație Renault Zoe ar urma să ajungă pe piață în 2020. Conform primelor informații, francezii vor ca modelul electric să ofere o autonomie de 400 de kilometri, valoare măsurată conform WLTP, plus îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului.
Vineri, 02 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi și mașini electrice în ianuarie: VW e-Golf a fost cel mai căutat model din Europa, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din Europa au crescut cu 36% în ianuarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Volkswagen e-Golf a fost cel mai căutat model de către clienți, fiind urmat la mică distanță de Renault Zoe și BMW i3.
Luni, 19 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Renault Zoe primește îmbunătățiri: motor nou de 108 cai putere, autonomie de 300 de kilometri și conectivitate Android Auto

Renault a introdus un motor nou de 108 cai putere pentru modelul electric Zoe, dar și conectivitate Android Auto. În plus, modelul are o autonomie anticipată de 300 de kilometri conform noului standard WLTP.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe ar putea veni la Geneva într-o variantă mai puternică: motorul electric al compactei franceze ar urma să primească 16 CP în plus

Renault va lansa o nouă versiune a electricei Zoe la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, motorul mașinii urmând să primească 16 cai putere în plus, potrivit unor surse citate de publicația Autocar.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault anticipează o concurență mai dură pentru Zoe în 2018: competitivitatea este prioritatea francezilor

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în ultimii ani, dar francezii spun că poziția lor poate fi amenințată de concurența tot mai dură dacă nu rămân la fel de competitivi.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice în Europa, estimare de 200.000 de unități în 2017: Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf, așteptate să domine piața în următorii ani

Vânzările de mașini electrice pentru acest an sunt estimate să ajungă la 200.000 de unități în Europa. Modelele așteptate să se impună pe această piață în următorii ani sunt Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault crește producția electricului Zoe: vânzările s-au dublat după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri

Renault a angajat personal suplimentar pentru a crește producția modelului electric Zoe, pe fondul dublării vânzărilor după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Economic

Noua generație Nissan Leaf amenință supremația lui Renault Zoe în Europa: 3.500 de unități vândute în prima lună de la lansare

Noua generație Nissan Leaf s-a vândut în peste 3.500 de unități în Europa în prima lună de la lansare, cu mult peste media de 2.600 de unități înregistrată lunar de Renault Zoe pe segmentul mașinilor electrice.
Luni, 22 Mai 2017 | Intern

Versiunea de 400 de kilometri a lui Renault Zoe poate fi comandată în România: prețul pleacă de la 33.000 de euro

Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri este disponibil în România. Prețul începe de la 33.000 de euro cu TVA.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Masini autonome

Electric și autonom: Renault va testa în China o flotă de exemplare Zoe care se pot conduce singure

Gustul mașinilor autonome prinde și la Renault. Francezii au anunțat oficial că vor testa o flotă de exemplare Zoe cu sisteme autonome de rulare pe o porțiune de doi kilometri a unui bulevard din Wuhan, China.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Renault Zoe reîncărcat: 400 de kilometri autonomie pentru electrica franceză începând din această toamnă

Autonomia mașinilor electrice crește în galop. Dsacă acum un an Renault Zoe avea 180 de kilometri autonomie, toamna lui 2016 va veni cu Zoe 40, o versiune cu autonomie maximă de 400 de kilometri.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault: Zoe va avea o autonomie electrică de 500 de kilometri în 2020

Renault Zoe este un model important în gama de automobile electrice produse de constructorul francez. Deși este pe piață din 2012, un oficial Renault confirmă că un facelift nu este încă prevăzut.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Colaborarea Daimler cu Renault-Nissan continuă: pick-up Mercedes bazat pe Navara și versiuni electrice Smart cu tehnologia de pe Renault Zoe

Pornită inițial ca o colaborare care a avut scopul de a experimenta în câteva zone ale pieței, colaborarea dintre Renault-Nissan și Daimler a ajuns în al șaselea an și anunță noi produse comune interesante.
Luni, 18 Mai 2015 | Intern

Modelul electric Renault Zoe a fost lansat oficial în România. Preţuri de la 20.900 de euro plus chiria lunară a bateriei

Renault Zoe devine din această primăvară cel mai accesibil autoturism electric de pe piaţă. Marca franceză a lansat Zoe împreună cu o schemă financiară interesantă: maşina se cumpără separat de baterie, care se închiriază contra unei sume care variază între 79 şi 162 de euro pe lună.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Renault Zoe, maşina electrică de clasă mică a francezilor, are acum o autonomie de 240 kilometri

Francezii de la Renault au anunţat că au modificat motorul electric al lui Zoe şi au reuşit să mărească autonomia acestui model cu 14%, totalizând 240 de kilometri. Veştile au venit în cadrul conferinţei de presă organizate la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru