Zoe

Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe ar putea veni la Geneva într-o variantă mai puternică: motorul electric al compactei franceze ar urma să primească 16 CP în plus

Renault va lansa o nouă versiune a electricei Zoe la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, motorul mașinii urmând să primească 16 cai putere în plus, potrivit unor surse citate de publicația Autocar.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault anticipează o concurență mai dură pentru Zoe în 2018: competitivitatea este prioritatea francezilor

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în ultimii ani, dar francezii spun că poziția lor poate fi amenințată de concurența tot mai dură dacă nu rămân la fel de competitivi.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice în Europa, estimare de 200.000 de unități în 2017: Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf, așteptate să domine piața în următorii ani

Vânzările de mașini electrice pentru acest an sunt estimate să ajungă la 200.000 de unități în Europa. Modelele așteptate să se impună pe această piață în următorii ani sunt Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault crește producția electricului Zoe: vânzările s-au dublat după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri

Renault a angajat personal suplimentar pentru a crește producția modelului electric Zoe, pe fondul dublării vânzărilor după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Economic

Noua generație Nissan Leaf amenință supremația lui Renault Zoe în Europa: 3.500 de unități vândute în prima lună de la lansare

Noua generație Nissan Leaf s-a vândut în peste 3.500 de unități în Europa în prima lună de la lansare, cu mult peste media de 2.600 de unități înregistrată lunar de Renault Zoe pe segmentul mașinilor electrice.
Luni, 22 Mai 2017 | Intern

Versiunea de 400 de kilometri a lui Renault Zoe poate fi comandată în România: prețul pleacă de la 33.000 de euro

Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri este disponibil în România. Prețul începe de la 33.000 de euro cu TVA.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Masini autonome

Electric și autonom: Renault va testa în China o flotă de exemplare Zoe care se pot conduce singure

Gustul mașinilor autonome prinde și la Renault. Francezii au anunțat oficial că vor testa o flotă de exemplare Zoe cu sisteme autonome de rulare pe o porțiune de doi kilometri a unui bulevard din Wuhan, China.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Renault Zoe reîncărcat: 400 de kilometri autonomie pentru electrica franceză începând din această toamnă

Autonomia mașinilor electrice crește în galop. Dsacă acum un an Renault Zoe avea 180 de kilometri autonomie, toamna lui 2016 va veni cu Zoe 40, o versiune cu autonomie maximă de 400 de kilometri.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault: Zoe va avea o autonomie electrică de 500 de kilometri în 2020

Renault Zoe este un model important în gama de automobile electrice produse de constructorul francez. Deși este pe piață din 2012, un oficial Renault confirmă că un facelift nu este încă prevăzut.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Colaborarea Daimler cu Renault-Nissan continuă: pick-up Mercedes bazat pe Navara și versiuni electrice Smart cu tehnologia de pe Renault Zoe

Pornită inițial ca o colaborare care a avut scopul de a experimenta în câteva zone ale pieței, colaborarea dintre Renault-Nissan și Daimler a ajuns în al șaselea an și anunță noi produse comune interesante.
Luni, 18 Mai 2015 | Intern

Modelul electric Renault Zoe a fost lansat oficial în România. Preţuri de la 20.900 de euro plus chiria lunară a bateriei

Renault Zoe devine din această primăvară cel mai accesibil autoturism electric de pe piaţă. Marca franceză a lansat Zoe împreună cu o schemă financiară interesantă: maşina se cumpără separat de baterie, care se închiriază contra unei sume care variază între 79 şi 162 de euro pe lună.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Renault Zoe, maşina electrică de clasă mică a francezilor, are acum o autonomie de 240 kilometri

Francezii de la Renault au anunţat că au modificat motorul electric al lui Zoe şi au reuşit să mărească autonomia acestui model cu 14%, totalizând 240 de kilometri. Veştile au venit în cadrul conferinţei de presă organizate la Salonul Auto de la Geneva.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Decembrie 2013 | Tehnologie

Renault: "Vom avea o maşină autonomă de serie până în 2020"

Renault lucrează la un automobil autonom, urmând să prezinte un prototip la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea de serie va debuta până în anul 2020.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Electrica Renault Zoe nu-şi va atinge ţintele de vânzări planificate

Analiştii din industrie spun că Zoe nu va reuşi să atingă rezultatele de vânzări aşteptate de conducerea Renault. Estimările plasează hatchback-ul electric cu mult sub aşteptările companiei.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Premii auto

Au fost anunţaţi Candidaţii pentru Car of The Year 2014

Juriul Car of The Year a anunţat candidaţii pentru ediţia 2014 a titlului de "Maşina Anului". Din 30 de modele noi propuse pentru lista finaliştilor, trei modele sunt vehicule electrice.
Joi, 08 August 2013 | Modele noi

Renault: "Nu vom lansa electrice noi, ne concentrăm pe gama actuală"

Reprezentanţii Renault au anunţat că nu vor lansa modele electrice noi în viitorul apropiat, preferând să se concentreze pe promovarea şi comercializarea gamei actuale.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Renault interacţionează cu fanii de la Facebook: Vreţi un Zoe Cabrio?

Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine prelucrată digital care prezintă o versiune decapotabilă a lui Zoe şi a cerut părerea publicului privind o eventuală versiune de serie.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

EuroNCAP: 5 stele pentru noile Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota RAV4 şi Renault Zoe

Ultimele rezultatele publicate de EuroNCAP au avut în vedere testele realizate cu patru modele interesante care au apărut sau vor apărea pe piaţa noastră în acest an. Toate au reuşit să adune cinci stele.
Marti, 26 Februarie 2013 | Modele noi

Renault: "Zoe va fi lansat în Europa în următoarele luni"

Renault a anunţat debutul comercial al lui Zoe pe piaţa din Europa. În prezent, modelul electric este oferit doar în Franţa, dar clienţii din alte ţări îl vor putea comanda în următoarele luni.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault Zoe primeşte o nouă "lovitură": nu poate fi încărcat de la o priză standard

Vânzările lui Renault Zoe ar putea primi o nouă lovitură, pe lângă cererea slabă înregistrată de până acum: modelul nu poate fi încărcat de la o priză standard, necesitând un încărcător de 1.000 de euro.

Tag-uri similare

Renault, tehnologie, Renault Zoe, AUDI e-Tron, mediu, electrice, Zoe, Kangoo, Fluence, Renault Fluence
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru