Renault interacţionează cu fanii de la Facebook: Vreţi un Zoe Cabrio?

de Sebastian Toma
Joi, 23.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine prelucrată digital care prezintă o versiune decapotabilă a lui Zoe şi a cerut părerea publicului privind o eventuală versiune de serie.

Renault Zoe, vehiculul electric de serie al mărcii franţuzeşti, a primit o versiune decapotabilă, realizată virtual de un fan al mărcii. Reprezentanţii Renault au reacţionat rapid şi au prezentat imaginea pe pagina de Facebook a mărcii, întrebând fanii dacă ar fi interesaţi de o versiune de serie a cabrioletei bazate pe modelul electric de serie de la Renault. Reacţiile fanilor Renault nu s-au lăsat aşteptate, majoritatea comentatorilor de pe pagina de Facebook a mărcii susţinând că o asemenea versiune ar fi o idee bună.

Din păcate pentru cei interesaţi de un Zoe Cabriolet, cei de la Renault nu au anunţat nicio intenţie de a dezvolta un asemenea model. Însă, un asemenea model de nişă ar putea să crească atractivitatea vehiculelor electrice. În prezent, Zoe este oferit doar într-o versiune hatchback cu cinci uşi. Pe piaţa din Franţa, spre exemplu, Zoe pleacă de la 20.700 euro cu toate taxele incluse.

Urmareste Automarket
Renault Zoe are o autonomie de 150 kilometri în condiţii reale, spun reprezentanţii mărcii franţuzeşti.
În condiţii de temperatură scăzute, Zoe are o autonomie mai redusă, de aproximativ 100 kilometri, anunţau reprezentanţii mărcii din Paris. Acumulatorul lui Renault Zoe se încarcă în maximum nouă ore, dacă este folosită o priză standard şi bateria este descărcată complet. Însă, dacă se foloseşte încărcătorul Chameleon, modelul poate fi încărcat şi în 30 de minute la mai mult de două treimi din capacitate, fiind necesară conectarea la o staţie de încărcare specială.

Via Renault(Facebook)

Comentarii (6)

  • Un cabrio Zoe va arata exact ca-n randare, adica oribil, dar bineinteles ca fanii Renault de abia asteapta aceasta aparitie, credeam ca doar cei de la noi sunt "experti", dar vad ca si cei de afara sunt cam la fel, un fan adevarat Renault n-ar fi de acord cu asemenea design absolut caraghios pt un cabrio.
    9 27
  • Analiza auto
    Ar fi o jucarie super haioasa ! Cu 2 locuri si niste portiere mai largi, mai generoase, ar arata senzational. Zoe in sine e o masina inteligent conceputa. Nu vad de ce n-ar exploata succesul mai departe.
    39 5
  • E aiurea interactionarea asta cu fanii pe FB. Dintre ei, pe FB sunt doar cativa care chiar ar vrea, sunt foarte multi tineri visatori care ar zice entuziasmati 'da', dar care ori nu prea au bani in buzunar ori pusi in fatza achizitiei e posibil sa se razgandeasca, si mai sunt cei care nu-i intereseaza/ nu vor/ sunt indiferenti dar vor avea o atitudine neutra si nu vor spune 'nu'. In concluzie e pozibil sa se trezeasca cu multi de 'da' si cu foarte putini de 'nu" nereali, un studiu serios de piata cred ca i-ar ajuta mai mult.
    5 16
  • Nu cred ca Renault ar lansa masina fara un studiu de piata riguros. Dar tot e de apreciat ca Renault interactioneaza cu fanii sai atat de personal. Ceva ar putea iesi de aici. Cele mai bune idei ies intr-un "brainstorming" , dar putina lume stie lucrul asta.
    22 0
  • Stati calmi ca la statistici pe noi nu ne iau in considerare... !
    8 18
  • Lasati-l pe ScorpyonVAG. Asa e el. Ca sa nu zica lumea ca-i stinsa lumina intotdeauna simuleaza ceva profund sau un nonsens.
    14 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru