Poze Renault

Joi, 22 Octombrie 2015 | Concepte

Renault Coupe Corbusier: mașina care omagiază un arhitect despre care probabil n-ai auzit niciodată

Renault a decis să omagieze aniversarea a 50 de ani de la decesul arhitectului de origine elvețiană care a preluat pseudonimul Le Corbusier. Așa că i-a dedicat un concept care îi poartă numele: Coupe Corbusier.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Designerul șef Renault: "Modelele noastre sunt precum Monica Bellucci"

Laurens van den Acker, șeful departamentului de design Renault, aseamănă creațiile mărcii cu actrița italiană Monica Bellucci și promite să facă viitoarele modele din ofertă să fie senzuale și voluptoase.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Renault Megane: galerie completă cu interiorul compactei franceze

La câteva zile de la primele imagini oficiale ale exteriorului lui Megane, a venit rândul prezentării habitaclului acestui model. Compacta franțuzească și-a schimbat interiorul la fel de mult ca exteriorul.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault Talisman Estate: primele imagini și informații oficiale

Renault vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu ambele variante de caroserie ale lui Talisman. În timp ce berlina a fost prezentată luna trecută, varianta Estate a fost dezvelită în 26 august.
Marti, 04 August 2015 | Autoipoteze

Renault lucrează la un viitor Megane RS hibrid

Directorul departamentului Renault Sport s-a declarat interesat de implementarea tehnologiilor hibride pe viitoarele modele. Costurile acestei tehnologii ar putea însemna introducerea doar în gama Megane RS.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Designerul șef Renault: "Passat este o mașină fantastică, sper să ne ridicăm la nivelul ei cu Talisman"

Laurens van den Acker, șeful departamentului stilistic al Renault, speră ca "atingerea franțuzească" aplicată lui Talisman să atragă clienți și de la alte mărci, inclusiv pe cei care ar alege în mod obișnuit un Volkswagen Passat.
Luni, 06 Iulie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: imagini și detalii oficiale cu înlocuitorul lui Laguna

Renault a prezentat primele imagini și informații oficiale ale noului Talisman. Înlocuitorul lui Laguna va fi lansat pe piață în toamna anului curent, după prezentarea de la Frankfurt.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Fotospion

Renault testează în România înlocuitorul lui Laguna

Înlocuitorul lui Renault Laguna și al lui Latitude este testat de inginerii Renault pe străzile din România. Modelul ar trebui să debuteze pe piață până la finalul anului viitor.
Miercuri, 10 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Renault Kadjar în România: SUV-ul compact al francezilor pleacă de la 18.200 de euro

Renault a anunțat prețurile noului său SUV compact pe piața din România, Kadjar. Cea mai ieftină variantă pleacă de la 18.200 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Intern

Renault Zoe va oferi în acest weekend curse gratuite cu Uber în București

Renault va sărbători Ziua Internațională a Mediului oferind curse gratuite cu modelul electric Zoe în București. Pentru a apela la acestea, utilizatorii trebuie să descarce o variantă dedicată a aplicației Uber.
Joi, 21 Mai 2015 | Modele noi

Renault va prezenta la toamnă noua generaţie a lui Megane

Laurens Van Den Acker, designerul şef al Renault, a confirmat oficial prezentarea celei de-a patra generaţii a lui Megane în toamna anului curent, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Oficial Renault: "Dacă am face o versiune de serie a lui Eolab, nu ar fi mai scumpă decât un Clio diesel"

Thierry Bollore, un oficial Renault responsabil de competitivitatea modelelor mărcii, a declarat într-un interviu că o versiune de serie a conceptului Eolab, un model care consuma un litru la sută în regim mixt, nu ar fi mai scumpă decât un Clio cu motorizare diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Renault Eolab concept: consum de 1 litru la sută pentru maşina viitorului în viziunea francezilor

Renault a expus la Paris noul Eolab concept, o maşină care consumă un litru la sută în regim mixt şi va debuta pe piaţă în termen de zece ani.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Renault Sport R.S. 01, noul model de circuit al mărcii franţuzeşti

Divizia RenaultSport a dezvoltat un nou model de competiţie pentru sezonul 2015 al campionatului Renault Sport Trophy. Acesta preia trăsăturile lui DeZir, conceptul care a lansat actuala direcţie estetică a mărcii Renault.
Luni, 16 Iunie 2014 | General

Renault Megane RS şi-a recuperat coroana la Nurburgring: compacta este din nou lider al clasamentului modelelor cu tracţiune faţă

Renault a reuşit să-şi recupereze primul loc în clasamentul modelelor cu tracţiune faţă la Nurburgring cu o ediţie specială a lui Megane RS, care poartă sufixul 275 Trophy-R.
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Renault: "Primul model din gama Initiale Paris vine în toamnă, următoarele în 2015"

Renault va aduce primul său model de serie din viitoarea gamă premium Initiale Paris la Salonul Auto derulat în capitala Franţei. Respectivul model va avea cel puţin doi fraţi de gamă, aceştia fiind programaţi pentru lansare în 2015, titrează Automotive News.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Renault ne promite un model capabil să parcurgă un tur de Nurburgring în mai puţin de 8 minute

Divizia de performanţă a mărcii Renault se pregăteşte să lanseze un nou model, care promite să recâştige prima poziţie în clasamentul maşinilor de serie cu tracţiune faţă pe circuitul de la Nurburgring.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Renault Megane facelift a fost lansat în România alături de noul format de showroom

Renault Megane facelift a sosit în România. Alături de el, importatorul mărcii franţuzeşti a prezentat noul concept de showroom, numit Renault Store, care prezintă o nouă experienţă pentru client.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Twingo împarte 70% din componentele mecanice cu viitoarea gamă Smart

Reprezentanţii Smart au confirmat faptul că viitoarele modele ale mărcii vor împărţi 70% din componentele tehnice ale noului Renault Twingo, cu toate că nu vor exista asemănări estetice între citadina franţuzească şi modelul elveţian.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Trafic - noua generaţie se prezintă

Renault a prezentat noua generaţie a lui Trafic. Modelul va putea fi configurat în aproximativ 270 de versiuni şi este oferit cu un motor 1.6 dCi, disponibil în mai multe versiuni de putere.

Tag-uri similare

Renault, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, poze Renault, Gordini, Renault Megane CC, Megane CC, Renault Wind
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru