Poze Renault

Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Noile generaţii Opel Vivaro şi Renault Trafic, anunţate de două schiţe oficiale

Renault şi Opel vor colabora din nou pentru noile generaţii ale lui Vivaro şi Trafic. Partenerii au publicat două schiţe oficiale ale vehiculelor comerciale uşoare pe care le vor lansa în vară.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Modele noi

Renault Twingo ajunge la a treia generaţie în martie

Renault a confirmat lansarea celei de-a treia generaţie a lui Twingo în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul va trece prin cea mai importantă transformare din cariera sa, renunţând la platforma cu tracţiune faţă şi la caroseria cu trei uşi.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

Renault Megane CC a primit un facelift şi sistemul R-Link

Renault a aplicat noua identitate estetică a mărcii şi pe versiunea decapotabilă a lui Megane. Pe lângă asta, cabrioletul compact a primit şi sistemul R-Link în standard.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Intern

Renault Trucks a lansat noua sa gamă în România

Renault Trucks a lansat noua lor gamă de camioane pe piaţa din România. În premieră pentru această ramură a industriei, vorbim despre înnoirea concomitentă a fiecărui model din gamă.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Initiale Paris, surpriza francezilor pentru Salonul de la Frankfurt

Francezii de la Renault vin la Frankfurt cu conceptul Initiale Paris. Acesta anticipează viitorul Espace şi prezintă o nouă latură a limbajului de design al mărcii.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Megane vine la Frankfurt cu un nou facelift

Gama Renault Megane a primit un nou facelift, mai pronunţat decât cel aplicat anterior. Restilizarea aplică noua identitate de design a mărcii şi pe gama de hatchback-uri compacte.
Marti, 25 Iunie 2013 | Modele noi

Renault Twizy Cargo, versiunea comercială a celui mai mic model al francezilor

Renault a dezvoltat o versiune ”Cargo” a lui Twizy. Modelul renunţă la locul din spate în favoarea unui spaţiu de depozitare relativ generos.
Joi, 20 Iunie 2013 | Modele noi

Renault Koleos, al doilea facelift pentru SUV-ul franţuzesc

Renault i-a aplicat un nou facelift lui Koleos. Modelul a primit o parte frontală inspirată de la Clio 4, sistemul R-Link, un nou sistem de siguranţă şi o nouă nuanţă exterioară.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Renault Captur şi Chevrolet Trax au primit cinci stele la testele EuroNCAP

Renault Captur şi Chevrolet Trax, noile apariţii pe piaţa SUV-urilor de segment B, au obţinut cinci stele de siguranţă la ultima sesiune de testare organizată de EuroNCAP.
Vineri, 24 Mai 2013 | Concepte

Renault a construit un Twingo de 320 CP: Twin'Run Concept

Renault va aduce la Marele Premiu de la Monaco o versiune V6 a lui Twingo. Motorul de 320 CP, inspirat din cel al lui Megane Trophy, este montat central şi animează conceptul Twin'Run.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Renault interacţionează cu fanii de la Facebook: Vreţi un Zoe Cabrio?

Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine prelucrată digital care prezintă o versiune decapotabilă a lui Zoe şi a cerut părerea publicului privind o eventuală versiune de serie.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Renault Laguna, facelift pentru toată gama

Gama Renault Laguna a primit un facelift discret, care va debuta comercial în vara anului curent. Modelul vine cu mici modificări stilistice, un interior îmbunătăţit, motoare mai economice şi sistemul R-Link.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Renault Clio Estate GT, surpriza de 120 CP a francezilor

Francezii de la Renault au adus la Geneva o versiune GT a lui Clio Estate. Ornamentele din pachetul GT oferit în gama Clio îi conferă un aspect deosebit break-ului franţuzesc.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Renault Scenic XMOD, infuzia de dinamism în gama Scenic

Renault Scenic a primit la Geneva o versiune crossover numită XMOD. Aceasta a fost expusă în "prima linie" a standului pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Renault Clio RS, imagini şi informaţii complete

Renault a prezentat o galerie foto completă a noului Clio RS, alături de informaţiile tehnice complete ale noului model.
Joi, 20 Decembrie 2012 | Motorsport

OFICIAL: Duster va concura în Raliul Dakar 2013!

Două echipe argentiniene vor concura în ediţia 2013 a Raliului Dakar alături de două exemplare Duster. Acestea au sigla Renault, cea sub care SUV-ul este vândut în America de Sud.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Industrie

Renault va construi o fabrică în Algeria

Renault a semnat un acord pentru construcţia unei fabrici în Algeria. Această uzină va produce modelul Renault Symbol, unităţile rezultate fiind destinate pieţei interne.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio Estate a debutat la Paris

Renault a prezentat versiunea Estate a noului Clio la Salonul Auto de la Paris. Debutul comercial are loc în prima parte a anului viitor.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Surprizele standului Renault: Megane facelift şi electricul Zoe

La standul Renault a fost mare agitaţie. Sutele de jurnalişti au putut vedea astăzi electricul Zoe în versiune de serie. Alături de modelul urban, francezii au adus şi faceliftul lui Megane.
Joi, 23 Iunie 2011 | FRANKFURT 2011

OFICIAL: Noul Renault Koleos se prezintă

Renault a publicat primele imagini oficiale ale lui Koleos facelift şi a anunţat informaţii despre motorizările acestui model.

Tag-uri similare

Renault, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, poze Renault, Gordini, Renault Megane CC, Megane CC, Renault Wind
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru