Renault Wind

Vineri, 16 Martie 2012 | Industrie

Slovenia: Renault reduce producţia şi numărul de salariaţi la cel mai mare exportator al ţării

Fabrica Revoz a celor de la Renault, cel mai mare exportator al ţării respective, va reduce producţia şi numărul de angajaţi pentru a răspunde cererii scăzute pentru modelele Clio, Twingo şi Wind.
Sambata, 27 August 2011 | Modele noi

Renault Wind Gordini by Gibson Guitars

Renault şi Gibson Guitars au prezentat în cadrul festivalului de muzică Rock en Seine un concept car la bază caruia stă modelul Wind Gordini.
Duminica, 27 Martie 2011 | General

VIDEO: Efectul Renault Wind în 12 secunde

Francezii de la Renault propun o reclamă interesantă în care prezintă efectul Wind în 12 secunde. Acesta este timpul în care micuţul francez trece de la coupe la roadster şi invers. Mai mult decât atât, şi voi puteţi încerca efectul Wind.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Primul test-drive cu noul Renault Wind

Renault propune publicului tânăr din Europa o decapotabilă mică, bazatp pe Twingo, care trădează mici influenţe din partea diviziei sale de performanţă. Jurnaliştii britanici au încercat deja senzaţiile oferite de francez.
Luni, 28 Iunie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Renault Wind, cabrioletul francez de buzunar

Renault a prezentat astăzi o galerie foto completă a noului Wind, model lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Renault Wind a debutat astazi la Geneva

Renault a prezentat astazi noul sau roadster bazat pe Renaultsport Twingo. Modelul are un acoperis pliabil care poate fi decapotat in doar 12 secunde.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Renault a prezentat noile Megane CC, Wind si RS Gordini

Cea de-a 80-a editie a Salonului Auto de la Geneva a adus in standul Renault o serie de modele de nisa. Acestea se numesc Wind, Megane CC si Twingo RS Gordini. Cele trei premiere au imparit atentia jurnalistilor prezenti la acest eveniment.
Marti, 02 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Renault Wind, primul clip de prezentare al decapotabilei

Renault a publicat astazi si primul clip de prezentare al modelului Wind, un coupe roadster bazat pe Twingo, care va fi dezvaluit la Geneva, in luna martie.
Marti, 02 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Renault Wind, coupe roadster bazat pe Twingo

Renault a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale noului Wind, un coupe roadster capabil sa transporte doua persoane si sa renunte la acoperis in numai 12 secunde.

Tag-uri similare

Renault, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Renault Twingo, poze Renault, Gordini, Renault Megane CC, Megane CC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru