Renault Wind Gordini by Gibson Guitars

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.08.2011
Renault şi Gibson Guitars au prezentat în cadrul festivalului de muzică Rock en Seine un concept car la bază caruia stă modelul Wind Gordini.

La finele anului trecut Volkswagen şi Fender Musical Instruments au creat un pachet audio care va debuta pe toate automobilele mărcii germane începând cu 2012. De această dată, a venit rândul celor de la Renault şi Gibson să lege un parteneriat. Proiectul poartă denumirea de "Gordini by Gibson", iar roadele acestuia au fost prezentate în cadrul festivalului de muzică Rock en Seine.

Pentru început, francezii au prezentat un concept car. La baza acestuia sta proaspătul Renault Wind Gordini. La exterior, modelul francezilor a primit logo-ul Gibson pe ambele portiere, în timp ce culoarea caroseriei a rămas aceeaşi. La interior, şase corzi de chitară sunt cusute manual pe spătarul fiecărui scaun.

De asemenea, butoanele care controlează sistemul audio au fost înlocuite cu cele utilizate de chitarele Gibson, iar logo-ul producătorului de instrumente muzicale a fost adăugat atât pe tapiţerie, cât şi pe planşa de bord. În ceea ce-i priveşte pe cei de la Gibson, aceştia au prezentat cinci replici ale chitarei SG'61 care au fost vopsite în culorile tradiţionale Gordini.

Via | WCF

Comentarii (2)

  • frumos papucul =))
    2 3
  • anti prostie
    @GTS
    ce papuc visezi baiatule??
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru