VIDEO: Efectul Renault Wind în 12 secunde

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.03.2011
Francezii de la Renault propun o reclamă interesantă în care prezintă efectul Wind în 12 secunde. Acesta este timpul în care micuţul francez trece de la coupe la roadster şi invers. Mai mult decât atât, şi voi puteţi încerca efectul Wind.

Campaniile de marketing ale constructorilor auto devin din ce în ce mai interesante, iar francezii de la Renault nu fac rabat de la noile tehnici de promovare. De data aceasta vorbim despre Renault Wind, cabrioletul francez de buzunar, care a fost lansat anul trecut la Geneva. 

Modelul de oraş al constructorului din Hexagon este bazat pe Twingo şi reprezintă un roadster cu acoperiş hardtop escamotabil. Conversia de la coupe la roadster are loc în doar 12 secunde, acesta reprezentând şi punctul forte al noii campanii de marketing lansată de Renault.

Pentru început francezii propun o reclamă interesantă în care puteţi vedea ce efect are Wind asupra potenţialilor clienţi. Dacă doriţi să vedeţi efectul Wind în 12 secunde asupra dumneavoastră accesaţi link-ul şi urmaţi instrucţiunile de pe site-ul francezilor. 

Comentarii (6)

  • hahahhaha ce fete au ! faina reclama :)
    31 1
  • ?
    absolut jenanta .... pana si mizeria asta de reclama are loc intre "stiri"
    4 25
  • Cristi
    nu sunt sigur ca-si fac publicitate realmente, poate doar se fac cunoscuti
    Veniti la noi pe site sa-ti facem poza, in care esti cu gura deschisa, sa arate ca si cum iti bate vantul in gura...pentru ca Renault Wind e decapotabil. Iti va lua 12 secunde sa realizezi ca asta singurul atu al masinii care credem ca o face valoroasa. Vrei sa aratati ca cei din filmele de pe site? Lua-ti un Wind (spus cu buzele tzuguiate, ca oricum nu stiu sa-l pronunte corect)!
    4 20
  • Twingo???
    O reclama jenanta.Masina este o struto-camila...
    1 19
  • copii frustrati... si... foarte agramati :)) vorba aia... "Lua-ti un Wind"
    19 1
  • wind
    masina este destul de dragutza ca aspect dar daca bate asa tare vantu in ea nu cred ca o sa fie un mare succes!
    0 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru