Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Designerul șef Renault: "Modelele noastre sunt precum Monica Bellucci"

Publicat Joi, 17.09.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 6
Designerul șef Renault: "Modelele noastre sunt precum Monica Bellucci" - Poza 1
Laurens van den Acker, șeful departamentului de design Renault, aseamănă creațiile mărcii cu actrița italiană Monica Bellucci și promite să facă viitoarele modele din ofertă să fie senzuale și voluptoase.

Multe monovolume sunt conduse de părinți care par că nu se mai iubesc. Eu vreau să îi fac să se îndrăgostească din nou și sper că noul Scenic îi va ajuta cu asta.

Laurens van den Acker
Designer șef Renault
Laurens van den Acker, șeful departamentului de design Renault și omul responsabil de noua față a modelelor mărcii franțuzești, promite că viitoarele mașini ale companiei vor fi mai senzuale ca niciodată. În cadrul unui interviu acordat englezilor de la Auto Express în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, van den Acker a declarat că modelele Renault "se vor asemăna mai mult cu Monica Bellucci decât cu Kate Moss" și promite o revelație în gama Scenic. Schimbarea promisă de van den Acker va sosi în cazul modelelor Scenic și Grand Scenic, care vor fi diferențiate mai clar și vor primi o infuzie de atitudine.

Designerul șef Renault: "Passat este o mașină fantastică, sper să ne ridicăm la nivelul ei cu Talisman"

Viitoarele Scenic și Grand Scenic vor avea părți frontale diferite și posterioare cu un alt design. În cazul lui Scenic, posteriorul va fi curbat, pe când viitorul Grand Scenic va avea spatele mai drept.

Viitorul Scenic va fi încadrat în gama Renault între Captur și Kadjar, pe când Grand Scenic va fi poziționat deasupra viitorului Koleos, model care va oferi tot șapte locuri și va fi bazat pe platforma tehnică a lui Nissan X-Trail. Indiferent că vorbim despre Scenic sau Grand Scenic, modelele vor avea noul ecran tactil de nouă inch de la Renault, amplasat în stil potret, precum și stopurile "3D" ale noii generații Megane. Nu este exclusă nici introducerea sistemului 4Control de direcție integrală în această gamă, cu toate că ar putea fi oferit doar pe variantele GT, cum se întâmplă și la Megane.

10 întrebări pentru Laurens van den Acker, "părintele" lui Clio, Megane, Kadjar și Talisman

Trebuie să fim siguri că Renault-urile sunt recunoscute peste tot, chiar și unde avem o cotă mică de piață. De asta vedeți o legătură estetică între Twingo și Talisman.

Laurens van den Acker
Designer șef Renault
Noua generație a lui Renault Scenic este programată să debuteze în martie 2016 la Salonul Auto de la Geneva. Debutul comercial al acestui monovolum este programat în a doua parte a anului viitor, spre sfârșitul anului. Atât Scenic, cât și Grand Scenic vor beneficia de actualul limbaj de design al Renault, cu tot cu sigla frontală supradimensionată și blocuri optice într-un stil similar cu cele prezentate pe Megane și Talisman.
Laurens van den Acker este responsabil de actualul limbaj de design al mărcii Renault, totul pornind în 2010 de la conceptul DeZir.

"Noi, designerii ne dorim să facem maşini exotice care să ajungă în serie.Cred că Renault îşi poate permite să dezvolte şi să producă un model sportiv, mai ales că un astfel de produs creează o imagine bună brandului şi activează ca un exponat iconic. Nu este însă o prioritate, pentru că Dezir s-a vrut a fi doar un deschizător de drumuri, în primul rând pentru viitorul Clio", a declarat Laurens van den Acker la momentul prezentării celei de-a patra generații a lui Clio.

Noul Renault Megane este vedeta standului mărcii franceze. Modelul compact arată mult mai bine în realitate, iar...

Posted by Automarket.ro on Tuesday, September 15, 2015

Via AutoExpress


Comentarii (6)

  • Ai vrut tu sa te asortezi cu masina, dar ai picat fix ca ..., si am spus-o de n ori, clasicul ramane clasic!
    7 16
  • un om deosebit, cu viziune deosebita, a ridicat mazda din praf si a trecut la renault si a schimbat radical imaginea gamei. de apreciat
    20 4
  • inteleg c-o adimra pe MONICA, dar renault este doar vulgara fara a fi sexy.
    7 15
  • Pntru eee
    Nu cred ca el a desnat masinile mazda din ziua de astazi si nu cred ca are legatura cu succesul mazda. El a venit prin 2006 si a plecat in 2009 a desenat un prototip Nagare care are legatura cu vantul pe cand KODO reprezinta un animal de prada etc.
    2 8
  • modelele Renault sunt la fel de urate ca adidasii pusi la costum
    0 7
  • Nonconformist, lipsit de prejudecati...calitati indispensabile pentru un om cu creativitate debordanta platit cu sute de mii de euro anual. Bravo!
    Dar ce sa stie prostii ?
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru