Renault Trafic - noua generaţie se prezintă

de Sebastian Toma
Marti, 18.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a prezentat noua generaţie a lui Trafic. Modelul va putea fi configurat în aproximativ 270 de versiuni şi este oferit cu un motor 1.6 dCi, disponibil în mai multe versiuni de putere.

Esential 160 CP dezvoltă motorizarea 1.6 dCi cu două turbine oferită în gama de autoturisme Renault. Pentru Trafic, nu este clar care va fi nivelul de putere asigurat.
Renault Trafic a primit o nouă generaţie, odată cu fratele de platformă Opel Vivaro. Modelul va fi oferit în două variante de înălţime, două variante de lungime, versiuni furgon, cabină extinsă, platformă sau vehicul pentru transportul de persoane, totalizând 270 de combinaţii posibile, pe lângă vehiculele adaptate de carosierii specializaţi, parteneri ai Renault Tech. Francezii de la Renault vor oferi motorizarea 1.6 dCi în compania noului Trafic, incluzând aici şi versiunea bi-turbo a propulsorului diesel de 1.6 litri, care îi va asigura utilitarei un consum mediu sub şase litri la sută.

Noile generaţii Opel Vivaro şi Renault Trafic, anunţate de două schiţe oficiale

270 de combinaţii de caroserie, înălţime, lungime şi motorizare.

Urmareste Automarket
Versiunile standard ale lui Trafic 1.6 dCi se vor dovedi cu un litru la sută mai eficiente decât echivalentele lor din gama precedentă. Noul Trafic vine cu un design exterior corespunzător la noua identitate de marcă a companiei franceze, integrând elemente prcum sigla supradimensionată pe grila frontală, blocuri optice expresive, de dimensiuni mari, parbrizul plonjat şi profilul dinamic al caroseriei.
În plus, Trafic a devenit mai mare decât precedesorul său, pentru a acomoda mai multă marfă la interior şi a le oferi ocupanţilor mai mult spaţiu. Renault este lider european în domeniul vehiculelor utilitare uşoare şi le produce pe acestea cu ajutorul a trei uzine din Franţa.

Renault anunţă un nou motor diesel: 1.6 dCi biturbo de 160 CP

Ambele vehicule comerciale uşoare vor fi produse la fabrica Renault din Sandouville, Franţa. Vauxhall Vivaro, fratele englez al acestora, va fi construit la uzina din Luton, Regatul Unit. Colaborarea dintre Renault-Nissan şi Opel/Vauxhall privind modelele Trafic şi Vivaro a fost demarată în 2001. Ambele vehicule utilitare vor primi cea de-a treia generaţie în vara anului curent. După cum era de aşteptat, ambii constructori anunţă îmbunătăţiri la nivelul siguranţei, motorizări mai eficiente şi la fel de robuste şi tehnologii noi.

Via Renault

Comentarii (3)

  • Oare o duba Dacia pe cand?!
    16 1
  • pai Loganu' ce e?
    1 9
  • Marian
    Ce fata de Doker are. Parca ii sta mai bine cu emblema de Opel pe bot.
    Pana la urma modelul Vivaro de la Opel e facut in Anglia sau de Renault in Franta?
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru