Renault Trafic

Miercuri, 24 Martie 2021 | Modele noi

Renault lansează noul Kangoo Van: acces lateral inovator și versiune electrică cu autonomie de 265 km

Constructorul francez de automobile a încheiat cu puțin timp în urmă evenimentul LCV Show. În cadrul acestuia, Renault și-a prezentat strategia în ceea ce privește vehiculele comerciale ușoare și a lansat oficial noul Kangoo Van.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Renault Trafic facelift: noua gamă pentru transportul de pasageri primește modificări de design și motoare diesel de până la 170 CP

Renault a prezentat primele imagini cu Trafic facelft. Gama pentru transportul de pasageri primește modificări estetice, un interior mai spațios, noi sisteme de asistență și trei motoare diesel de până la 170 de cai putere.
Joi, 06 Iulie 2017 | Modele noi

Renault pornește pe urmele lui Mercedes V-Klasse: noul Trafic SpaceClass este o limuzină cu nouă locuri

Renault a lansat oficial noul Trafic SpaceClass. Modelul utilitar beneficiază astfel de o versiune dedicată transportului de persoane în condiții premium.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Siguranta

EuroNCAP introduce reguli de testare draconice: Audi TT primeşte doar patru stele

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele primelor teste derulate în 2015, efectuate conform unor criterii mai stricte. De data aceasta, niciun model testat nu a obţinut cinci stele de siguranţă.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Trafic - noua generaţie se prezintă

Renault a prezentat noua generaţie a lui Trafic. Modelul va putea fi configurat în aproximativ 270 de versiuni şi este oferit cu un motor 1.6 dCi, disponibil în mai multe versiuni de putere.
Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Noile generaţii Opel Vivaro şi Renault Trafic, anunţate de două schiţe oficiale

Renault şi Opel vor colabora din nou pentru noile generaţii ale lui Vivaro şi Trafic. Partenerii au publicat două schiţe oficiale ale vehiculelor comerciale uşoare pe care le vor lansa în vară.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP a testat şase vehicule de transport persoane, iar rezultatele sunt slabe

Euroncap a publicat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru şase vehicule destinate transportului de persoane. Dintre acestea, unul singur a obţinut cinci stele de siguranţă, celelalte având rezultate slabe.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Hyundai, Fiat, Peugeot, Ford Transit Custom, Renault Trafic, Peugeot Expert, Expert, Transit Custom
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru