Primele imagini cu Renault Trafic facelift: noua gamă pentru transportul de pasageri primește modificări de design și motoare diesel de până la 170 CP

de Daniel Popescu
Marti, 03.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a prezentat primele imagini cu Trafic facelft. Gama pentru transportul de pasageri primește modificări estetice, un interior mai spațios, noi sisteme de asistență și trei motoare diesel de până la 170 de cai putere.

Renault a publicat marți primele imagini și informații tehnice pentru Trafic facelift, gama dedicată transportului de pasageri care include modelele Renault Trafic Combi și Renault SpaceClass.

Constructorul francez a operat o serie de modificări estetice la nivelul barei de protecție și a farurilor Full LED cu semnătură luminoasă în forma literei C.

De asemenea, cele două modele beneficiază de oglinzi rabatabile electric și jante de 17 inch, iar varietatea culorilor pentru caroserie a crescut la 7 prin introducerea noii nuanțe Rouge Carmin.

La interior, producătorul francez a introdus un nou schimbător de viteze, mici schimbări la conturul comenzilor pentru aer condiționat și noi spații de depozitare, care ating acum un volum de 6 litri. Ambele modele oferă un volum de marfă de până la 1.8 metri cubi și spațiu pentru până la 9 pasageri.

De asemenea, Trafic Combi și SpaceClass mizează pe un ecran cu diagonala de 8 inch și sistemul multimedia Renault Easy Link, care este compatibil cu sistemele Android Auto și Apple CarPlay.

Din punct de vedere tehnic, Trafic Combi și SpaceClass sunt disponibile cu trei motoare diesel.

Varianta de bază are o unitate de 110 cai putere cu cutie de viteze manuală, în timp ce varianta intermediară de 150 de cai putere (cu 5 CP mai mult decât până acum) poate fi comandată cu transmisie manuală sau automată EDC.

Între timp, varianta de top oferă 170 de cai putere și este disponibilă doar cu cutie automată EDC.

Nu în ultimul rând, Trafic facelift a primit o actualizare și pentru sistemele de asistentă. Gama include acum sistemele Adaptive Cruise Control, Active Inter-City Emergency Braking, Lane Departure Warning sau Blind Spot Warning.

Via Renault

Comentarii (1)

  • Ceasurile de bord si navigatia de pe noile modele Dacia
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru