Renault pornește pe urmele lui Mercedes V-Klasse: noul Trafic SpaceClass este o limuzină cu nouă locuri

de Bogdan Mirică
Joi, 06.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a lansat oficial noul Trafic SpaceClass. Modelul utilitar beneficiază astfel de o versiune dedicată transportului de persoane în condiții premium.

Mercedes are V-Klasse și eleganța de partea sa. De ce n-ar avea și Renault o mașină utilitară transformată în limuzină chiar de oamenii săi din fabrică? Constructorul francez tocmai a lansat Trafic SpaceClass, o variantă nouă a modelului său utilitar, atât de popular pentru business-urile din Europa.

Noul Trafic SpaceClass poate transporta până la nouă pasageri în condiții premium și beneficiază de o modularitate care poate transforma radical habitaclul.

Interiorul este personalizat cu inserții din aluminiu, covorașe din velur, volan îmbrăcat în piele și elemente cu finisaj negru lucios. Toate scaunele sunt, bineînțeles, îmbrăcate în piele.

Renault susține că sunt posibile 50 de configurații ale interiorului, de la varianta cu numai două scaune, la cea cu nouă. Va exista și o variantă cu șase scaune opuse și 26 de centimetri spațiu la nivelul picioarelor.

Esential 50 de posibilități de configurare a interiorului oferă noul Renault Trafic SpaceClass.
145 de cai putere oferă cel mai puternic diesel al noului Trafic SpaceClass.
Versiunea Signature, de la două la șapte scaune, poate oferi și o masă pliabilă și mai multe spații de depozitare.
Mai este și versiunea Escapade, care este disponibilă cu două sau opt scaune, adresată celor cu spirit de aventură. Ea poate garanta și două locuri de dormit cu lungimea de 1.95 metri.

La capitolul tehnologie, Renault Trafic SpaceClass vine disponibil cu două sisteme multimedia, o cameră pentru marșarier, Android Auto, conexiune Bluetooth și MP3, aer condiționat automat, lumini pentru citit cu LED, mai multe prize de 12V și 220V sau USB.

Exteriorul a primit și el o serie de modificări interesante. Trafic SpaceClass beneficiază de lumini LED diurne sub forma literei L, jante de 17 inch cu aspect diamantat, finisaje negre, geamuri fumurii și o vopsea de caroserie Comet Grey.

Urmareste Automarket
Renault susține că noul Trafic SpaceClass se adresează agențiilor de turism, hotelurilor, companiilor de transport sau de taxi, precum și clienților privați cu familii numeroase.

Noul Renault Trafic SpaceClass va fi oferit cu motorul 1.6 dCi cu două niveluri de putere, 125 și 145 de cai, ambele conectate la o transmisie manuală cu șase rapoarte.

Comentarii (3)

  • liniile vechi - urata cu draci... si interiorul urat.. geamuri taiate deaiurea.. ... liniile vechi.. ceva "culoare" noua ... dar nimic
    12 14
  • Aceasta configuratie e noua flebete pe piata auto dupa SUV-uri. Segmentul "utilitarelor" e in crestere in vest si cam toata lumea isi face temele mai bine sau mai putin bine.

    Personal as opta pentru asa ceva in detrimentul unui SUV castrat dar a carui dimensiune arata cat de "mare" e proprietarul
    7 8
  • Cineva
    Nu merita comparat cu V class. V class e mult prea elegant si frumos pe langa asta !
    12 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru