Vehicule electrice Renault

Luni, 02 Iunie 2014 | Intern

Preţuri Renault Twizy în România: modelul electric cu două locuri pleacă de la 7.000 de euro

Renault oferă modelul Twizy în România, vehiculul electric costând 7.000 de euro cu TVA inclus, plus chiria acumulatorului.
Marti, 13 Mai 2014 | Modele noi

Renault: "Ne bucurăm că alţi constructori lansează maşini electrice în Europa"

În ciuda faptului că vânzările de vehicule electrice sunt sub aşteptări, cei de la Renault se declară încântaţi că alţi producători de automobile au intrat în acest segment.
Joi, 08 August 2013 | Modele noi

Renault: "Nu vom lansa electrice noi, ne concentrăm pe gama actuală"

Reprezentanţii Renault au anunţat că nu vor lansa modele electrice noi în viitorul apropiat, preferând să se concentreze pe promovarea şi comercializarea gamei actuale.
Luni, 27 Mai 2013 | Industrie

Lovitură pentru maşinile electrice: Better Place, realizatorul unui lanţ de staţii de încărcare, a cerut lichidarea în instanţă

Better Place, un partener al celor de la Renault pe partea de infrastructură pentru vehicule electrice, a solicitat lichidarea într-un tribunal din Israel. Producătorul francez spune că nu este afectat de acest incident.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Renault interacţionează cu fanii de la Facebook: Vreţi un Zoe Cabrio?

Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine prelucrată digital care prezintă o versiune decapotabilă a lui Zoe şi a cerut părerea publicului privind o eventuală versiune de serie.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault: "Suntem dezamăgiţi de rezultatele de vânzări ale modelelor electrice"

Francezii de la Renault au recunoscut că nu sunt mulţumiţi de rezultatele de vânzări înregistrate de modelele electrice din gamă.
Joi, 11 Octombrie 2012 | General

Renault Kangoo Z.E. şi ZOE vor intra în flota DHL Express din Franţa în 2015

Renault le va furniza celor de la DHL Express o flotă de 50 de vehicule electrice pentru divizia din Franţa. Livrările vor fi finalizate până în 2015.
Vineri, 15 Iunie 2012 | General

Record mondial: Renault Zoe a parcurs 1.618 kilometri în 24 de ore

Renault Zoe a stabilit un record mondial pentru un vehicul electric de producţie - cea mai mare distanţă parcursă în 24 de ore: 1.618 kilometri.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Mediu

Franţa: Renault îi vinde statului 15.600 de vehicule electrice

Guvernul francez va cumpăra 15.600 de vehicule electrice de la Renault şi 3.9000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot-Citroen dintr-un total de 25.000 de vehicule necesare în următorii ani.
Luni, 18 Iulie 2011 | Mediu

FRANŢA: Renault şi Vinci pregătesc infrastructura pentru vehiculele electrice

Renault şi Vinci Autoroutes vor construi 738 de locuri de parcare cu prize de încărcare pentru vehiculele electrice în termen de doi ani, iar unele staţii de alimentare cu carburant vor fi echipate cu sistemul QuickDrop.
Joi, 07 Iulie 2011 | Mediu

Israel: Proiectul Better Place a strâns 90.000 de rezervări

Proiectul Better Place debutează luna aceasta în Israel. Peste 90.000 de persoane doresc să deţină un vehicul electric, iar Renault Fluence Z.E. este modelul principal al acestei campanii în ţara respectivă.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Industrie

Fabrica de baterii a celor de la Renault nu va fi gata până în 2014

O serie de constrângeri tehnice i-au făcut pe francezii de la Renault să amâne deschiderea fabricii de baterii pentru vehicule electrice cu cel puţin un an, termenul nou fiind în 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Mediu

Renault: "Vehiculele electrice vor avea o autonomie de 240 km în 2015"

Inginerii Renault estimează că actualii acumulatori ai vehiculelor electrice ar putea oferi o autonomie sporită graţie unor modificări chimice. În cinci ani, vehiculele electrice ar putea avea o autonomie de 240 kilometri.
Miercuri, 15 Septembrie 2010 | Modele noi

Mercedes va folosi tehnologie electrică de la Renault

Costurile ridicate ale motoarelor electrice i-au făcut pe cei de la Daimler şi pe partenerii lor de la Renault-Nissan să înceapă o colaborare pe termen lung pentru dezvoltarea autovehiculelor electrice.
Marti, 24 August 2010 | Tehnologie

Renault a început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel

Francezii de la Renault au început testele cu versiunea electrică a lui Fluence în Israel în vederea verificării performanţelor acumulatorilor la temperaturi înalte.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini ale lui Renault Fluence Z.E. in versiunea de productie

Francezii de la Renault au prezentat primele imagini oficiale ale versiunilor de serie ale lui Fluence Z.E. si Kangoo Express Z.E.

Tag-uri similare

Renault, vehicule electrice, Fluence, Renault Fluence, vehicule electrice Renault, Renault Fluence ZE, Fluence electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru