Noutăți pentru Renault Zoe: linii de echipare noi și ecran tactil în echiparea de bază

de Tiberiu Safta
Marti, 21.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a pregătit o serie de noutăți pentru modelul electric de oraș Zoe. Actualizarea aduce trei linii de echipare noi, numite Equilibre, Evolution și Iconic. În echiparea de bază, Zoe primește un ecran multimedia de 7 inch și un instrumentar de 10 inch, iar în echiparea de top, habitaclul lui Zoe este realizat din materiale reciclate și cu accente aurii.

Constructorul francez a adus câteva actualizări importante modelului său electric de oraș, Zoe. Cea mai importantă noutate este reprezentată de noile linii de echipare, denumite Equilibre, Evolution și Iconic. În echiparea de bază Equilibre, Zoe este dotat cu un ecran de 7 inch pentru sistemul multimedia și cu un instrumentar digital afișat pe un ecran de 10 inch. De asemenea, modelul de bază este dotat și cu o priză AC de 22 de kilowați, un card pentru sistemul keyless entry, aer condiționat manual, patru difuzoare audio și frânare de urgență autonomă (AEB).

În echiparea intermediară, Evolution, Zoe vine la pachet cu un sistem de navigație, aer condiționat automat, senzori de parcare spate și jante de 16 inch. De asemenea, această linie de echipare beneficiază și de mai multe sisteme de asistență. Astfel, Zoe Evolution este echipat cu sisteme pentru recunoașterea semnelor de circulație, asistent pentru păstrarea benzii și avertizare părăsire bandă.

Pachetul este completat de o antenă în forma unei cozi de rechin.

Echiparea de top Iconic aduce accente aurii atât la exterior, cât și la interior. Asemenea accente sunt vizibile în zona grilei și a prizelor de aer față, precum și în jurul luminilor de ceață. Scaunele dispun de cusături contrastante aurii, iar aceeași culoare este prezentă și la ramele aeratoarelor. Mai mult, habitaclul lui Zoe Iconic este realizat din materiale reciclate, iar modelul dispune și de un ecran multimedia de 9.3 inch.

Toate liniile de echipare primesc și embleme speciale "E-Tech" amplasate pe hayon, iar litera "e" a numelui Zoe are un finisaj din titaniu.

Echipările Equilibre și Evolution primesc propulsorul de 110 cai putere, în timp ce versiunea de top Iconic este echipată cu motorul de 135 de cai putere. Toate versiunile dispun de o baterie de 52 kWh, iar autonomia este de 395 de kilometri pentru motorul de 110 cai, respectiv de 386 de kilometri pentru propulsorul mai puternic.

Noul Renault Zoe actualizat este deja disponibil în Franța, iar prețul său de pornire este de 27.700 de euro.

Versiunea Evolution pornește de la 29.800 de euro, iar linia de top Iconic pleacă de la 30.900 cu TVA inclus.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru