Olandezii pot rezerva deja viitorul Volkswagen e-Up!: noua generație a modelului electric va avea autonomie de peste 250 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Vineri, 05.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Volkswagen e-Up! va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Modelul electric de oraș va fi echipat cu o baterie mai generoasă capabilă să ofere o autonomie de peste 250 de kilometri.

Volkswagen e-Up!, citadinul electric prezent în gama constructorului german, va primi în această toamnă o generație nouă. Modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt alături de noul I.D. 3.

Acum, constructorul german a deschis în Olanda listele de rezervări pentru viitoarea generație a modelului electric de oraș. Conform informațiilor apărute pe website-ul companiei, noua versiune a lui e-Up! va primi o baterie ceva mai generoasă capabilă să ofere o autonomie de peste 250 de kilometri, valoare calculată conform standardului WLTP.

Cel mai probabil, viitorul e-Up! va sosi cu un acumulator cu capacitatea de 36.8 kWh, această valoare fiind oferită atât pe noul Skoda Citigo-e iV, cât și pe proaspătul Seat Mii Electric.

De asemenea, Volkswagen anunță că timpul de încărcare până la 80% din capacitate va fi de o oră în cazul utilizării unei stații de încărcare de 40 kW cu curent continuu și de puțin peste 4 ore dacă este utilizată o stație de încărcare la 7.2 kW cu curent alternativ.

În prezent, Volkswagen e-Up! folosește un motor electric de 82 CP, iar bateria de 18.7 kWh asigură o autonomie de până la 160 de kilometri (NEDC).

Conform unor declarații anterioare, viitorul e-Up! va juca un rol mportant în gama constructorului german, întrucât acesta trebuie să atragă și o parte dintre clienții care sunt în căutarea unui model electric de segment B.

În viitor, Volkswagen va dezvolta un model electric subcompact pe platforma MEB, arhitectura gândită de nemți pentru familia de electrice ID. Cu toate acestea, surse apropiate companiei spun că un astfel de model va fi lansat, cel mai devreme, în 2023.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru