Volkswagen up!

Miercuri, 11 Octombrie 2023 | Industrie

OFICIAL: Producția lui Volkswagen up! va fi oprită până la finalul anului

Reprezentanții constructorului german de automobile au confirmat oficial că producția modelului up! va fi oprită în al patrulea trimestru din 2023.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Industrie

Producția lui Volkswagen Up s-ar fi încheiat. Va fi înlocuit de electricul ID.1

Potrivit celor mai recente informații, neconfirmate de Volkswagen, producția modelului Up s-ar fi încheiat. Acesta va fi înlocuit de electricul ID.1, dar de-abia în 2026.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Olandezii pot rezerva deja viitorul Volkswagen e-Up!: noua generație a modelului electric va avea autonomie de peste 250 de kilometri

Noua generație Volkswagen e-Up! va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Modelul electric de oraș va fi echipat cu o baterie mai generoasă capabilă să ofere o autonomie de peste 250 de kilometri.
Joi, 07 Martie 2019 | Mediu

Volkswagen avertizează că mașinile de oraș vor dispărea din cauza normelor de poluare: "Ce vor cumpăra cei care nu-și permit electrice?"

Volkswagen susține că modelele de oraș cu motoare cu combustie internă vor dispărea din cauza normelor dure de emisii, în timp ce versiunile electrice ale acestora vor avea prețuri mai mari.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Modele noi

Volkswagen Up! primește pachetul de exterior R-Line: plafon negru și jante din aliaj de 16 inch

Volkswagen a anunțat lansarea pachetului de exterior R-Line pentru modelul de oraș Up!, care include plafon negru și jante din aliaj de 16 inch pentru prețuri care încep de la aproape 800 de euro.
Sambata, 16 Septembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Up! ar putea fi eliminat din gamă: mașina de oraș, victima SUV-urilor și a normelor de poluare

Volkswagen ia în calcul eliminarea modelului de oraș Up! de pe piața europeană, ca urmare a creșterii interesului pentru SUV-uri și a normelor de poluare din ce în ce mai stricte.
Sambata, 13 Mai 2017 | Modele noi

Micul sportiv: după Polo și Golf, Volkswagen Up se pregătește de o versiune GTI

Șeful mărcii Volkswagen a confirmat faptul că germanii vor lansa o versiune GTI a citadinei Up. În plus, varianta electrică a modelului Volkswagen va trece printr-o revizie tehnică din care va ieși cu autonomia crescută.
Joi, 09 Februarie 2017 | Modele noi

Noutăți pentru cel mai mic membru al gamei Skoda: Citigo primește un facelift

Skoda a introdus o serie de revizuiri estetice pentru actualul Citigo, cel mai mic model al său și frate cu Volkswagen Up! și Seat Mii.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Modele noi

Familia GTI se mărește: Volkswagen lucrează la un Up! GTI care se lansează în 12 luni

Volkswagen lucrează în prezent la o versiune sportivă a actualului Up!. Micul model de oraș va deveni ceva mai puternic și se va numi Up! GTI.
Luni, 22 Februarie 2016 | GENEVA 2016

În așteptarea unui nou Golf, ne mulțumim și cu un Volkswagen Up facelift: motor nou, culori vii și tehnologie

Volkswagen a ales Salonul Auto de la Geneva pentru a expune faceliftul operat pe cel mai mic model din gama sa: Up. Mașina de oraș are un design nou și tehnologii îmbunătățite.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen Jeans up!, o ediţie specială inspirată de blugi

Cel mai mic model din gama Volkswagen a primit o versiune inspirată de banalii blugi. Ediţia se numeşte Jeans up! şi va fi disponibilă din această primăvară pe piaţa europeană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Modele noi

Volkswagen up! ar putea fi oferit şi într-o versiune echipată cu motor turbo de 100 CP

Volkswagen va transforma în realitate conceptul GT up! prezentat în 2011 la Salonul Auto de la Frankfurt. Nemţii vor oferi o variantă de 100 CP a citadinei pe piaţa din Brazilia, titrează presa din ţara respectivă.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen street Up!, versiune cu iz sportiv a modelului urban

Volkswagen a lansat o versiune cu un uşor iz sportiv pentru actualul Up!. Ea se numeşte street Up! şi vine cu mai multe elemente de personalizare.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen Twin-Up: concept diesel-hibrid care consumă doar 1.1 litri/100 de km

Volkswagen şi-a dorit să reîncarneze tehnologia folosită pe XL1. Aşa a luat naştere Twin-Up Concept, un model ce promite să revoluţioneze segmentul cu un consum mediu de numai 1.1 litri/100 de kilometri.
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | Video

VIDEO: Un german a doborât recordul mondial pentru precizie la parcarea laterală: 14 cm

Un german a reuşit să strecoare un Volkswagen Up! într-un loc de parcare mai lung cu doar 13.9 centimetri decât modelul german. Proba video o demonstrează.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! va primi un motor TDI cu doi cilindri

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de Cercetare şi Dezvoltare de la Volkswagen, a confirmat dezvoltarea unei versiuni TDI cu doi cilindri a lui Up!.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Slovacia: Volkswagen a atins cota de producţie pentru întregul an 2011 în doar şase luni

În timp ce alţi constructori încearcă să-şi tempereze producţia la fabricile din Europa, Volkswagen a dublat cadenţa la uzina din Slovacia şi a depăşit cota de producţie pe întregul an precedent în doar şase luni.
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! este oferit şi cu o transmisie robotizată

Volkswagen oferă o transmisie robotizată în gama Up!, botezată ASG. Unitatea are cinci trepte şi poate funcţiona atât în modul automat, cât şi în modul secvenţial.
Luni, 07 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen plănuieşte două SUV-uri mai mici decât Tiguan

Saga SUV-urilor mici şi foarte mici abia începe în Europa. Ultimii intraţi în horă sunt germanii de la Volkswagen, care plănuiesc două modele de acest tip bazate pe Up! şi pe Polo.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Skoda, VW, productie, Salon Auto, Seat, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Audi A1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru