Volkswagen Up! primește pachetul de exterior R-Line: plafon negru și jante din aliaj de 16 inch

de Daniel Popescu
Marti, 04.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat lansarea pachetului de exterior R-Line pentru modelul de oraș Up!, care include plafon negru și jante din aliaj de 16 inch pentru prețuri care încep de la aproape 800 de euro.

Viitorul modelului de oraș Up! în gama celor de la Volkswagen este incert de mai mult timp din cauza normelor de poluare din ce în ce mai dure și a creșterii popularității SUV-urilor.

Cu toate acestea, constructorul german a anunțat în această săptămână lansarea pachetului de exterior R-Line și pentru modelul de oraș, care poate fi astfel personalizat de către clienți.

Cele mai atractive noutăți sunt disponibilitatea unor jante negre din aliaj de 16 inch care utilizează pneuri de dimensiuni 185/50 R16, plafonul negru sau carcasele negre pentru oglinzile laterale.

De asemenea, clienții care aleg acest pachet vor avea toate geamurile fumurii într-un procent de 65%, în timp ce proiectoarele de ceață sunt disponibile doar pentru nivelurile de echipare Move Up! și High Up!.

Printre celelalte noutăți menționate de Volkswagen se numără o bară de protecție frontală cu estetică sportivă sau praguri laterale în culoarea caroseriei, însă nu lipsesc nici logo-urile R-Line de pe părțile laterale ale caroseriei.

Pe de altă parte, cei care vor să iasă și mai mult în evidență pot alege opțional jantele din aliaj Polygon de 17 inch, care pot fi utilizate împreună cu pneuri cu dimensiunile 195/40 R17.

Pe piața europeană, prețurile pentru noul pachet R-Line dedicat lui Up! încep de la 795 de euro.

Via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru