VIDEO: Un german a doborât recordul mondial pentru precizie la parcarea laterală: 14 cm

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un german a reuşit să strecoare un Volkswagen Up! într-un loc de parcare mai lung cu doar 13.9 centimetri decât modelul german. Proba video o demonstrează.

În vara acestui an, chinezul Han Yue a reuşit să doboare recordul pentru cea mai îngustă parcare laterală, reuşind să strecoare un Mini între alte două maşini cu doar 15 centimetri de spaţiu între ele. Recordul omologat atunci de Guiness Book nu a rezistat foarte mult.

Astăzi, germanul Ronny Wechselberger, cunoscut de publicul larg sub apelativul Ronny C’Rock, a reuşit să doboare această performanţă la volanului unui Volkswagen Up!. Neamţul a strecurat maşina de 3540 mm într-un spaţiu de numai 3679 mm.

Aşadar, Ronny a doborât vechiul record de 15 cm cu foarte puţin sub acesta: 13.9 cm. Pentru manevră, cascadorul german s-a folosit, bineînţeles, de frâna de mână. Reuşita germanului a fost consemnată încă din luna iunie, însă omologare acestuia a durat câteva luni.

via egm

Comentarii (16)

  • Ce a reușit un German niciodată nu va reuși un american sau alte triburi pământene.
    Nemtii sunt primii in lume la tot.
    Nu cred ca se merita sa scriu sirul topului german de la Eistein pina la Fuhrer .
    12 44
  • Eu as vrea sa vad cum o scoate de acolo daca nu sunt miscate celelalte doua masini. Fara sa atinca vreo masina. Ala record nu gluma.
    31 3
  • Alex Radoi
    Este simplu, faceam asta la TICO, nu sunt un tip puternic, dar cred ca si masina era cu vreo 100-150kg mai usoara. Apuci de sub aripa spate, fiind intors cu spatele la masina, ridici si tarasti masina in jurul puntii fata (care e grea, continand motorul). Adica,cam asa cum s-a si parcat, dar in directia opusa. Dupa care iesi cu spatele. Repet, e verificat de mine personal si merge. SI NU E GLUMA!
    29 2
  • Asa fac eu uneori :)))))
    Bravo lui, dar 100% a distrus cateva masini si a incercat de enspe mii de ori.
    Si pt @BMW: Am ramas fara cuvinte... NU ai nici 1% dreptate din ce ai zis !
    14 4
  • a incercat de multe ori. era urma de cauciuc pe asfalt dupa incercarile lui...
    4 1
  • @SCORPION
    De ce pe unii realitatea ii ustura in OCHI ?
    mai sunt oameni destepti in LUME nu zic nimic ,.
    Dar am vrut sa zic ca , ca LIDERI mondiali sunt nemtii.
    cele mai mari nume in LUME sunt nemtii sau mai bine zis vorbitorii de germana.
    SCHUMI cel mai bun pilot din ISTORIE.
    AK-47 e facuta de fratii MAUSSER.
    GABRIEL FAHRENHEIT temperatura folosita de americanii si in 2012
    BOMBA ATOMICA e facuta de nemti.
    Mozzart.
    KARL BENZ motorul cu 4 timpi .
    Otto motorul cu benzina daca nu gresesc .
    ABS sistem creat de BOSCH inventat in MADE IN GERMANY folosit inclusiv de japonezi.
    ESP sistem creat de BOSCH cu MERCEDES cumparat de japonezi.
    BAS sistem creat de MERCEDES
    SRS- airbag sistem inventat de NEMTI MADE IN GERMANY copiat de japonezi.
    CARL ZEISS - MADE IN GERMANY.
    sa nu mai zic de cei patru giganti GERMANi care ingenuncheaza lumea la picioarele lor . de ( MERCEDES-BENZ , PORSCHE , BMW si AUDI).
    Jos PALARIA toti oamenii de afaceri prefera MADE IN GERMANY ( PORSCHE , MERCEDES-BENZ sau BMW si nu TOYOTA CAMRY made in china
    6 16
  • FLORIN
    @bmw, parcare = ştiinţă ?
    6 2
  • @scorpyonvag
    cu siguranta a facut nspe mii de incercari intre 2 cutii de cartoane fara sa distruga nici o masina.
    8 0
  • cosmin311
    @ McLaren
    Chiar ca sunt curios cum o scoate de acolo?nici nu are cum!
    4 3
  • Destepti nemtii astia. Super tari la toate.
    Da intrebarea mea este: DE CE SUNT MAI MULTUMITI DE HONDA, MAZDA, TOYOTA ? Si de ce se supara cand la testele de siguranta Volvo e mai bun ? Va pot spune tot eu: sunt o natie foarte increzuta si plini de ei. Multi vad, multi aud, putini judeca si recunosc adevarul.
    @BMW: cei cu masini germane (BMW, Audi, Mercedes) ajung prin pomi si zboara de pe sosele si ii omoara pe altii nevinovati (vezi stirile de la PRO ora 17), de bune ce le fac nemtii.
    11 4
  • Buna precizie oricum!!!Bravo lui...@BMW sa nu uiti si de japonezi,ca nici aia nu sunt oameni prosti,asta e sigur!!!
    5 1
  • Cred ca multi care ar incerca sa faca acest lucru ar reusi. Tipul asta face de ani, deci poate si din intamplare sa-i iasa odata. Mai ales daca incerci in acelasi loc si cu aceleasi masini. Ii dau si alta masina si schimbam si celelalte masini, dar sa aiba loc tot 14 cm intre ele sa vedem daca mai reuseste "precizia germana".
    @BMW: daca germanii ar fi super tari cum ii consideri tu, ar trebui ca prin Germania sa circule numai BMW, AUDI, Mercedes, VW, Opel, Porche. Insa trecand de multe ori prin Germania si discutand cu colegii germani (ingineri, nu capsunari), ei prefera sa-si cumpere Toyota, Lexus, Mazda, Honda, Mitsubishi, Volvo. Insa asta e si diferenta: CULTURA celor care isi aleg o masina. Si ca sa te convingi, uita-te sa vezi cine conduce masini germane si pe la noi prin tara. Multi nu au trecut de BAC, dar si-au luat masina germana cu 300 CP, ca sunt bune pentru agatat. Si va mai mirati romani de ce o ducem rau ... pai daca cumparam toate vechiturile si jafurile germanilor ca sa poluam la noi in tara. DOBITOCIA DISTRUGE ROMANIA.
    3 4
  • sa faca el asta in oras... ca show fac multi
    2 0
  • Respect pentru nemti si pentru ceea ce fac, insa ar trebui sa respectam japonezii si nord-europenii pentru cultura lor, la care nemtii inca nu au ajuns.
    @BMW: pe mine m-au ingenuncheat nemtii cu cei 4 mari giganti ai lor, ca pe toata lumea si dupa testdrive-ul cu Audi Q5 si BMW X3 am luat un Volvo XC60. Si asa cum zic cei care se respecta "Safety first". Intreaba-l pe Huidu cum se comporta in curbe un Mercedes ML, masina super tare germana cu super ABS inventat de super germani si super piese germane pe ea si super motor. Totul e super la masinile germane, pacat ca nu sunt super sigure. Daca germanii ar inventa un sistem (ca alcoolmetrul) care sa citeasca nivelul de cultura al celor care se urca la volan si nu ar porni, decat daca ai un nivel acceptabil de cultura, atunci chiar ca ar fi super, insa si-ar pierde 90% din clienti, mai ales la noi in Romania. Insa ar fi super ca nu s-ar mai intampla atatea accidente si ar scapa cu viata atatia oameni, multi din ei nevinovati, care sunt loviti in plin de cate un cretin cu Audi sau BMW zburand cu 150 km/h prin sate si orase sau intrecandu-se cu 300 km/h pe autostrazi.
    5 0
  • @Gabi hai lasa-le ca te-ai intins cam mult si nu e bine..Vorbesti mult fara sa gandesti unele chestii!!!Ce naiba vrei sa zici ca germania nu e plina de marcile autohtone ale lor???Recunosc ca sunt si multe japoneze sau alte marci,dar hai sa fim seriosi ca germania chiar e plina de marcile autohtone care domina germania asta e sigur!!!Cred ca ai fost si tu de 2 ori in germania si iti dai o parere fara sa gandesti putin inainte de a zice ceva!!!Iar fiecare isi cumpara ce masina vrea daca ii permite buzunarul,nu trebuie tu sa faci aici pe marele destept si sa ii judeci cei care isi cumpara o masina germana la mana a 2-a!!!Daca erai baiat destept cum te crezi taceai naibii din gura si nu vorbeai asemenea prostii,pt ca stii bine ca romania e cum e ,salariile sunt vai si amar,si un roman obisnuit nu isi permite ca un neamt obisnuit sa isi cumpere masini noi..ma refer la un salar mediu!!!Daca ai ceva de obiectat te ascult,oricand iti voi da un raspuns pe masura,cu siguranta!!!Bafta
    6 3
  • @John_range: citez pentru cei care nu inteleg limba romana ''daca germanii ar fi super tari cum ii consideri tu, ar trebui ca prin Germania sa circule numai BMW, AUDI, Mercedes, VW, Opel, Porche.'' Deci eu nu am zis ca Germnia e plina de masini japoneze, ci am spus ca daca germanii ar face super masini, nu ar trebui sa vezi alte marci pe strazi si mai mult si cel mai important, alte marci nici nu ar trebuie sa fie in primele 5 ca si satisfactia clientului, mai ales ca vorbim de studii facute in tara lor.
    Si sa stii ca am trecut prin Germania de peste 25 de ori si muncesc cu ingineri germani, deci nota 4 si stai jos.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru