E-Up!

Marti, 22 Februarie 2022 | Industrie

Volkswagen redeschide comenzile pentru e-up! în România. Prețul a crescut cu 3000 de euro

Constructorul german a reintrodus, oficial, modelul electric de oraș e-up!. Comenzile pentru mașină au fost reluate și la noi în România. Prețul de pornire în țara noastră este de 25.595 de euro.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Masini electrice si hibride

Electricul Volkswagen e-Up ar putea reveni în producție

Potrivit presei germane, Volkswagen ar putea relua producția modelului electric e-Up. Reprezentanțele din Germania ar fi început deja să preia comenzi, mașina ajungând să coste circa 17.000 de euro, după aplicarea ajutoarelor de la stat.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen se pregătește pentru Euro 2020: germanii lansează ediția specială United pentru 10 modele

Volkswagen a lansat ediția specială United pentru 10 dintre modelele pe care le are în gamă ca parte a promovării Campionatului European de Fotbal din 2020.
Duminica, 29 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a livrat peste 250.000 de mașini electrice și hibride: cel mai căutat model este e-Golf

Volkswagen a depășit borna de 250.000 de mașini electrice și hibrizi plug-in, topul livrărilor către clienți fiind dominat de VW e-Golf, cu circa 104.000 de exemplare. Pe locurile următoare se clasează Golf GTE, Passat Variant GTE și VW e-Up.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Intern

Noul Volkswagen e-Up! poate fi comandat în România: modelul electric de oraș are un preț de pornire de aproape 22.500 de euro

Noul Volkswagen e-Up! este disponibil și pe piața din România. Cel mai mic model electric din gama constructorului german promite o autonomie de până la 260 de kilometri, prețul de pornire comunicat fiind de 22.448 de euro.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele detalii oficiale despre noua generație Volkswagen e-Up!: modelul electric de oraș va avea o autonomie de 260 de kilometri

Volkswagen a anunțat că noua generație a modelului electric de oraș e-Up! va avea o autonomie de 260 de kilometri, însă va păstra motorul de 82 CP. Prețul de pornire va fi mai mic decât în cazul actualei generații.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Olandezii pot rezerva deja viitorul Volkswagen e-Up!: noua generație a modelului electric va avea autonomie de peste 250 de kilometri

Noua generație Volkswagen e-Up! va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Modelul electric de oraș va fi echipat cu o baterie mai generoasă capabilă să ofere o autonomie de peste 250 de kilometri.
Joi, 14 Martie 2013 | Modele noi

Volkswagen E-Up! - varianta de serie a modelului Up cu motor electric

Volkswagen a prezentat varianta de serie a modelului Up cu motor electric. Automobilul a fost prezentat în cadrul conferinţei anuale pentru presă şi investitori, dar va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Volkswagen Up! electric va costa mai puţin de 25.000 de euro

Versiunea electrică a lui Volkswagen Up! va avea un preţ de ponire mai mic de 25.000 de euro în Franţa, anunţă un portal specializat în vehiculele ecologice.
Marti, 16 Februarie 2010 | Industrie

Volkswagen va construi propriile sale motoare electrice

Volkswagen si-a anuntat intentia de a productie propriile sale motoare electrice incepand cu anul 2013 la fabrica sa din Salzgitter.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Modele noi

Volkswagen Up va fi lansat in cea de-a doua jumatate a lui 2011

Volkswagen a anuntat ca noul Up! va fi lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2011. Productia acestui model este stabilita sa inceapa in prima parte a aceluiasi an.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Industrie

Modelele electrice Volkswagen vor avea baterii Varta

Volkswagen a semnat un parteneriat cu producatorul de baterii Varta. Cele doua companii isi doresc sa realizeze un nou tip de baterii Litiu-Ion care sa ofere clientilor o autonomie marita.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Septembrie 2009 | Concepte

OFICIAL: Volkswagen a dezvaluit fratele electric al lui Up!

E-Up! este versiunea electrica a conceptului cu acelasi nume, prezentat in urma cu doi ani la Frankfurt. Noul derivat dispune de un motor electric de 80 de cai putere si 210 Nm.

Tag-uri similare

Volkswagen, Skoda, productie, Salon Auto, Seat, Concept, Frankfurt, electric, Salonul Auto Frankfurt, baterii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru