Volkswagen Up va fi lansat in cea de-a doua jumatate a lui 2011

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Volkswagen a anuntat ca noul Up! va fi lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2011. Productia acestui model este stabilita sa inceapa in prima parte a aceluiasi an.

Oficialii Volkswagen au dezvaluit faptul ca modelul Up! va fi lansat mai devreme decat era preconizat. Astfel, constructorul german va lansa modelul Up! in cea de-a doua jumatate a anului 2011, pe cand productia acestui model va debuta la inceptul aceluiasi an. Modelul Up! va fi comercializat atat in versiunea Volkswagen, cat si in versiunea Skoda si SEAT.

Volkswagen va construi modelul Up! la fabrica sa din Bratislava, in care va investi circa 308 milioane de euro. Planurile celor de la Volkswagen in privinta modelului Up! nu au fost afectate deloc de situatia economica mondiala, modelul fiind dezvoltat conform programului stabilit anterior. Oficialii Grupului VAG nu au dezvaluit data de lansare a versiunilor Seat si Skoda ale modelului Up!, dar aceasta ar putea fi tot in anul 2011, dar acele modele vor fi introduse dupa ce Volkswagen Up! va intra pe piata.

Exista posibilitatea ca modelul Up! sa fie construit si intr-o versiune electrica, iar intrarea in productie a acestui model ar fi pregatita pentru anul 2013, la fix doi ani de la lansarea lui Volkswagen Up! Modelul E-up! a debutat in acest an la Salonul Auto de la Frankfurt si dispune de un motor electric de 80 CP si 210 Nm.

Versiunea electrica a acestui model ar putea fi construita de catre Karmann in Germania, nu de catre fabrica VAG din Slovacia. Cu toate acestea, versiunile Skoda si Seat ale lui Up! vor fi construite tot in fabrica din Bratislava, alaturi de modelul original.

Via | JustAuto (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru