Ford Ka

Vineri, 26 Iulie 2019 | Modele noi

Ford confirmă eliminarea hatchback-ului Ka+ din gama de modele: livrările vor fi oprite în luna septembrie

Ford a confirmat că va elimina hatchback-ul Ka+ din gamă începând din luna septembrie, ca urmare a faptului că modelul ar necesita investiții nejustificate pentru respectarea normelor de emisii.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | Modele noi

Ford Ka+ ar putea fi eliminat din gamă la sfârșitul anului: hatchback-ul are vânzări foarte mici în Europa

Ford va elimina hatchback-ul Ka+ din gama europeană ca urmare a vânzărilor foarte scăzute, potrivit unor informații din presa franceză.
Luni, 05 Februarie 2018 | GENEVA 2018

În duel cu Sandero și Sandero Stepway: Ford Ka+ facelift și Ka+ Active oferă tehnologii moderne și motoare noi

Ford a prezentat noile Ka+ facelift și Ka+ Active. Cele două versiuni au un design modern, tehnologii noi și pot fi comandate și alături de un motor diesel. Varianta Active promite o gardă la sol mai mare și protecții suplimentare.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

Ford anunță programul lansărilor pentru Europa: Edge facelift și Ka+ facelift în martie, noua generație Focus în aprilie

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din martie facelift-urile pentru Edge și Ka+, în timp ce lansarea noii generații Focus va avea loc în aprilie. În plus, Ford Ecosport ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală.
Sambata, 25 Noiembrie 2017 | Modele noi

Ford Ka+ devine și mai atractiv: Colour Edition plusează cu șase nuanțe noi pentru caroserie

Ford a lansat versiunea Colour Edition pentru Ka+. Modelul constructorului american oferă șase opțiuni noi pentru culoarea caroseriei și un plafon vopsit în negru.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Siguranta

EuroNCAP face noi ”victime”: Fiat 500 și Ford Ka+ primesc doar trei stele. SUV-urile Audi Q5 și Toyota C-HR nu dezamăgesc

EuroNCAP a publicat ultimele sale rezultate. Au fost testate șase mașini, trei SUV-uri și trei mașini de clasă mică. Toyota C-HR a primit cel mai mare scor pentru protecția pasagerilor adulți.
Marti, 20 Septembrie 2016 | Intern

Sandero are un nou rival: Ford Ka+ pleacă de la 9900 de euro în România

Noul Ford Ka+ încearcă să rupă o felie din segmentul mașinilor de oraș oferind la schimb o listă de dotări standard interesante pentru această zonă a pieței. Modelul Ford pune la bătaie un motor de 1.2 litri disponibil în două versiuni: 70 și 85 CP.
Vineri, 17 Iunie 2016 | Industrie

Ford schimbă strategia pentru clasa mini şi subcompactele din Europa: Ka+ devine model de bază, iar Fiesta va fi mai bine echipată

Ford renunţă la modelele de clasă mică destinate Europei şi îşi concentrează atenţia pe Ka+ şi Fiesta, care se vor adresa unui public diferit.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Modele noi

Ford vrea o felie din clienții Dacia: noul Ka+ vine tocmai din India să se bată cu Dacia Sandero

Ford râvnește la succesul Dacia în segmentul mic și lansează modelul Ka+ pe piața din Europa. Mașina este produsă în India, dar a fost intens revizuită pentru a se ridica la exigențele clienților europeni.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Noul Ka sau Kuga facelift? Ford anunță un "nou model pentru Europa" la un eveniment tehnologic care are loc la Barcelona

Ford a rezervat un stand la Mobile World Congress din Barcelona pentru a anunța un nou model dedicat pieței din Europa. Nu se știe încă oficial despre ce e vorba, dar zvonurile anunță fie noua generație Ka, fie un facelift pentru Kuga.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Corespondență de la Paris 2014: Ford pregătește pentru 2015 cea mai tânără gamă de modele de pe piață

Ford are unul dintre cele mai complete standuri la Salonul Auto de la Paris 2014. Având ca premiere absolute noul S-Max și C-Max facelift, Ford a mai prezentat și noul Mustang în configurație europeană precum și SUV-ul Ford Edge, proaspăt adaptat pentru bătrânul continent.
Miercuri, 13 August 2014 | Modele noi

Noua generaţie a modelului Ford Ka a fost lansată în Brazilia

Noua generaţie a modelului Ford Ka a fost lansată pe piaţa braziliană, dar este posibil ca acest model şi varianta sa sedan, numită Ka+, să ajungă şi pe piaţa europeană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Decembrie 2013 | Concepte

Ford Ka, un concept care prefigurează un model global de segment mini

Ford a prezentat la Barcelona conceptul Ka. Acesta prefigurează un viitor model de serie care va fi vândut cu acelaşi design pe toate pieţele pe care activează marca.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Industrie

Ford: ”Ka nu este profitabil, deşi obţine vânzări bune”

Profitabilitatea redusă a lui Ford Ka şi imposibilitatea de a-l integra în strategia "One Ford" îi face pe americanii de la Ford să se gândească la eliminarea modelului de segment A din portofoliul mărcii.
Luni, 24 Decembrie 2012 | Industrie

Ford Ka nu va avea o noua generație

Cel mai probabil, modelul Ford Ka nu va mai avea o nouă generație. Ford se va concentra către dezvoltarea unui alt model global de clasă mini.
Joi, 07 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power Germania: Mercedes-Benz bate Toyota şi Mitsubishi

Studiul JD Power desfăşurat în Germania în acest an a scos la iveală faptul că Mercedes-Benz este în topul satisfacţiei clienţilor. Marca germană este urmat de Toyota şi Mitsubishi.
Marti, 08 Februarie 2011 | General

GERMANIA: TUV a prezentat lista celor mai puţin fiabile maşini uzate

Nemţii de la TUV au făcut o listă a celor mai puţin fiabile automobile testate în 2010. De data aceasta, Dacia Logan se clasează şi ea în "top", fiind pe locul şase de la coadă în materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Ford Ka se va inspira din conceptul Start

Ford va lansa noua generaţie a modelului Ka în 2014. Versiunea de serie se va inspira estetic şi tehnologic din conceptul Start, prezentat anul trecut.
Luni, 18 Octombrie 2010 | Modele noi

Conceptul Ford Start va da naştere viitorului Ka

Noua generaţie a modelului Ford Ka va avea la bază conceptul Start, prezentat anul acesta la Beijing. Modelul urban va introduce şi motorul EcoBoost de 1.0 litri.
Luni, 17 Mai 2010 | General

Fiat 500 împrumută elemente tehnice de la "fratele" Ford Ka

Fiat 500 va fi ceva mai stabil pe viraje de acum înainte, după ce inginerii italieni au decis să împrumute bara anti-ruliu de la Ford Ka.

Tag-uri similare

Ford, Fiat, Seat, Fiat 500, 500, Ford Focus, Fiesta, Ford Fiesta, Audi A3, BMW X5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru