Ford Ka+ devine și mai atractiv: Colour Edition plusează cu șase nuanțe noi pentru caroserie

de Cornel Șocariciu
Sambata, 25.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a lansat versiunea Colour Edition pentru Ka+. Modelul constructorului american oferă șase opțiuni noi pentru culoarea caroseriei și un plafon vopsit în negru.

Ford vrea să pună o pată de culoare, la propriu, în gama lui Ka+, motiv pentru care lansează versiunea Colour Edition. Astfel, cel mai mic model din gama Ford poate fi comandat în șase nuanțe noi pentru caroserie: Bright Yellow, Moondust Silver, Oxford White, Ruby Red, Smoke Grey și Sparkling Gold.

Alături de noile nuanțe, Ford oferă pe varianta Colour Edition un plafon de culoare neagră și jante de 15 inch din aliaj. De asemenea, Ovalul Albastru a pregătit o grilă vopsită complet în negru. Conform oficialilor Ford, noua versiune Colour Edition poate fi comandată doar pe motorizarea de 1.2 litri benzină de 85 de cai putere.

Ford Ka+ mai poate fi comandat și cu o motorizare de 1.2 litri și 70 de cai putere. Indiferent de unitatea aleasă, Ford oferă o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Pe piața din România, prețul de listă pentru Ford Ka+ în varianta de bază Essential și motorizarea de 70 de cai pleacă de la 8.800 de euro cu TVA. Unitatea de 85 de cai este disponibilă doar în versiunea Ultimate, iar prețul de pornire este de 10.100 de euro cu TVA.

Comentarii (4)

  • andrea
    este drăguțel pentru oraș, doar că în oraș trebuie să consume foarte puțin și să impresioneze prin asta, adică prin faptul că consumă foarte puțin. că la ce motor subțire are..., măcar consumul să fie mic și prețul, evident :), altfel nu sunt șanse să se vândă mai bine... sorry
    4 3
  • Chiar nu putau sa-l faca la Craiova?
    DE CEEEEE?

    PS: Salut cu deosebit respect prezenta feminina printre noi (f. potrivita ca target ptr acest model) si indemn la cat mai multa initiativa de acest gen. (sper ca nu este vorba de un nume italian :))).
    5 3
  • @c Deee lipsa autostraziiii :-)
    4 3
  • @Andy

    Lasa ca se compenseaza la licitatii, alea cu statu... plus alte facilitati economice (cu toate ca la capitolul acesta au ramas in urma celor de la Renault-Dacia).
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru