Volkswagen Passat Variant facelift primește o ediție specială: variantă R-Line limitată la 2.000 de unități

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va prezenta versiunea specială Passat Variant R-Line Edition în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nemții promit mici modificări estetice, îmbunătățiri la interior și dotări generoase.

La începutul lunii curente, Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la Passat facelift. Modelul de segment mediu va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care debutează în 5 martie.

Alături de versiunile "civile", Volkswagen va expune în cadrul standului de la Geneva și o ediție specială pentru Passat facelift. Nemții au pregătit R-Line Edition exclusiv pentru break-ul din gamă, urmând ca versiunea să fie asamblată în doar 2.000 de unități.

Conform oficialilor Volkswagen, liste de pre-comenzi pentru Passat Variant R-Line Edition vor fi deschise în Europa în luna mai a anului curent.

Ediția specială va fi disponibilă în nuanța Moonstone Grey, în timp ce grila frontală, carcasele oglinzilor, difuzorul și aripa spate, și plafonul sunt vopsite în negru. Aceeași culoare a fost aleasă și pentru ramele geamurilor și jantele Pretoria de 19 inch.

La interior, clienții vor găsi scaune R-Line îmbrăcate în Nappa, pedale sport, un nou sistem pentru iluminarea ambientală, dar și praguri inscripționate cu numele ediției speciale.

Standard, Passat Variant R-Line Edition va fi echipat cu instrumentarul digital de bord și cu ecranul central cu diagonala de 9.2 inch.

Tot standard, ediția specială pregătită de nemți va fi echipată cu sistemul Travel Assist (sistem parțial autonom de Nivel 2), dar și cu noile faruri matrix cu LED (IQ Light).

Versiunea limitată a lui Passat Variant va fi disponibilă fie cu motorul diesel de 2.0 litri BiTDI de 240 CP, fie cu cel pe benzină de 2.0 litri TSI de 272 CP. Sistemul de tracțiune integrală 4Motion este oferit standard.

Comentarii (10)

  • olteanu
    Si-au batut joc de partea frontala, bara mai exact.
    Masina asta arata de parca plange cand vede ce bine arata Mazda 6 si Talisman fata de ea.
    17 11
  • andrei
    In interior insa matura pe jos cu talisman si mazda 6.
    15 11
  • olteanu
    @andrei
    Da, ca spatiu e imbatabil. Ca aspect exterior e nici mai mult, nici mai putin decat o cutie.
    11 4
  • tinand cont despre ce marca vorbim, ar trebui sa mature pe.... sus
    4 5
  • andrei
    nu draga olteanu, nu ca spatiu, ci ca si calitate la interior vorbeam. ca la spatiu iti poti lua o octavia o idee mai mica dar incomparabil mai ieftina.
    nu stiu insa ce comparatii faci tu acolo, passat vs talisman.....cam da cu virgula. pe francezi i-a depasit kia si tu ii compari cu VW????
    8 9
  • Vw Pishat
    Mașina este ff urata.
    4 5
  • hazard
    ce culori vii, pline de viata.
    5 4
  • olteanu
    @andrei
    Ia urca tu in noua Mazda 6 si Talisman sa vezi ce materiale au in versiunile superioare de echipare si dupa sa comentezi.
    Intr-adevar, i-a depasit pe mai multi Kia, dar la preturi, in nici un caz la calitate si/sau performante.
    Nu mai exagera atat cu calitatea nemteasca, e mai mult mit decat realitate.
    6 4
  • Talisman este pe nicăieri la vânzări, exterior frumos, interior mediocru la calitate, hulitul Passat are in interior superior, mă enervez și eu când văd atâtea Passat-uri pe străzi, a devenit plictisitor, dar este un model competitiv pe care toți vor sa-l detroneze în Europa.
    11 2
  • costel, unde esti baiatule?
    PS da electricele mult promise nu sunt aduse la Geneva de VW?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru